Futbol

Fenerbahçe otobüsüne bir saldırı daha!

28 Nisan 2015 Salı 19:24 - Son Güncelleme 28 Nisan 2015 Salı 22:50

Bursa'da Fenerbahçe otobüsüne saldırı düzenlendi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin takım otobüsüne, stadyuma yaklaştığı sırada rakip taraftarlarca meşale ve pet şişeler atıldı.

Merkez Nilüfer ilçesinde konakladığı otelden Bursa Atatürk Stadı'na doğru yola çıkan sarı-lacivertli takımın otobüsüne, stada girişi esnasında bir grup Bursasporlu taraftar meşaleli, pet şişeli saldırı gerçekleştirdi.

Güvenlik görevlileri müdahalede bulunarak taraftar grubunu bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra otobüs, güvenli bir şekilde stadyuma alındı.

 

Bursa Emniyeti: "taşlı saldırı söz konusu olmamıştır"

Bursaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'nin takım otobüsüne, stada yaklaştığı sırada, rakip taraftarlarca herhangi bir taşlı saldırının olmadığı bildirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, maç öncesi stada giden sarı-lacivertli takımın otobüsünün yavaşladığı sırada, araca yönelik taşlı saldırı olduğu yönünde bazı basın yayın organlarında haberlerin yer aldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Fenerbahçe otobüsüne yönelik herhangi bir taşlı saldırı söz konusu olmamıştır. Araçta yapılan incelemede herhangi bir zarar, ziyan olmadığı tespit edilmiştir" denildi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz