Futbol

Fenerbahçe'de şok!

25 Ocak 2015 Pazar 00:02 - Son Güncelleme 25 Ocak 2015 Pazar 00:08

Hastaneye kaldırılan Meireles'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında sakatlık şoku yaşadı. Karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan ve daha sonra kaburgasında kırık olduğu süphesiyle hastaneye kaldırılan Raul Meireles'in sağlık durumu belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kırık yok, yumuşak dokuda ödem, kanama ve ezilme var" denildi.

Sarı-lacivertli ekibin orta saha oyuncusu Raul Meireles, karşılaşmanın 61. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında acı içinde kendini yere bıraktı.

Saha dışında tedavisi yapılmasının ardından yeniden oyuna giren Portekizli oyuncu, ağrılarının devam etmesi ile birlikte teknik direktör İsmail Kartal tarafından oyundan alındı. Meireles'in yerine Hasan Ali Kaldırım oyuna girdi.

Portekizli oyuncu, daha sonra kaburgasında çatlak olduğu şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Korkulan olmadı

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde, takım doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun Meireles ile ilgili açıklamasına yer verildi.

Kunduracıoğlu, "Sağ taraf kaburgasına aldığı darbe nedeniyle yapılan tetkikler sonucunda herhangi bir kırığa rastlanmadı. Ancak yumuşak dokuda ödem, kanama ve ezilme tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz