Futbol

Fenerbahçe'de transfer harekatı

21 Ağustos 2017 Pazartesi 19:13 - Son Güncelleme 21 Ağustos 2017 Pazartesi 20:18

Yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Oumar Niasse'ı transfer etmek için harekete geçti. Süper Lig'in ilk 2 haftasında sahadan beraberlikle ayrılan ve UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Makedonya temsilcisi Vardar'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de gözler forvet ve stoper bölgesine yapılacak transferlere çevirildi.

Van Persie'den verim alamayan Sarı Lacivertlilerin forvet için Oumar Niasse'yi transferinde sona yaklaştığı iddia edildi.

BBC'den Oluwashina Okeleji,‏ Fenerbahçe'nin Oumar Niasse transferini bitirmek üzere olduğunu yazdı.

Oumar Niasse, Akhisar Belediyespor'da da forma giymiş, geçtiğimiz yıl Lokomotiv Moskova'dan Everton'a 13.5 Milyon Pound'a transfer olmuştu. Geçen sezonun ikinci yarısını Hull City'de kiralık olarak geçiren Niasse 19 maçta 5 gol kaydetmişti.

Stopere Gustavo Gomez

Kjaer'in Sevilla'ya transfer olmasından sonra stoper bölgesine transfer yapmayan Fenerbahçe'de bu bölge için düşünülen isim Gustavo Gomez.

Paraguaylı stoper için Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın Milano'ya gittiği öğrenildi. Gustavo Gomez'in yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Sarı Lacivertliler şimdiye kadar Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar, Soldado, Isla, Eljif Elmas, Giuliano ve Kameni'yi kadrosuna kattı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz