Futbol

"Fenerbahçe'nin değiştirilemez yazgısı"

30 Ekim 2014 Perşembe 16:56 - Son Güncelleme 30 Ekim 2014 Perşembe 17:00

F.Bahçe Kulübü Başkanı Yıldırım'dan "Hedef 1 milyon Üye" kampanyası açıklaması.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, çoğulcu, demokratik ve bağımsız bir dünya markası olan Fenerbahçe'nin temellerini attıklarını belirterek, "Hedef 1 Milyon Üye Projesi sadece bir hedef proje ya da ekonomik ve sosyal bir tasarı değil, büyük Fenerbahçe'nin değiştirilemez yazgısıdır" dedi.

Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin kasım sayısındaki yazısında, sarı-lacivertli kulübün geleceğine, karşı konulmaz hedeflerine ve yazgısına dair tarihe tanıklık ettikleri tarihi günler yaşadıklarını vurgulayarak, "Artık zaman; demokrasi ve ekonomik bağımsızlık zamanıdır. Artık zaman; kendi kaderimizi kendimizin çizme zamanıdır. En önemlisi zaman; Fenerbahçe zamanıdır! Bizler bu zamanı en iyi şekilde ve en önemlisi hep birlikte değerlendirmek zorundayız. Bu nedenle Hedef 1 Milyon Üye Projesi sadece bir hedef proje ya da ekonomik ve sosyal bir tasarı değil, büyük Fenerbahçe'nin değiştirilemez yazgısıdır. Bu yazgı sizler tarafından yazılacak ve tüm dünya tarafından okunup ezberlenecek ve sizin eseriniz olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Bir olmanın bir milyon olmaktan çok daha önemli olduğunu kaydeden Aziz Yıldırım, yazısında şunları ifade etti:

"Unutmayın ki meyveler tarla sahibinin değil, ağaçlarındır. Zaman Fenerbahçelilerin 'bir' olma zamanıdır. Bu projeyi eleştirenlerin ve engellemeye çalışanların kimler olduğuna bakıldığında, Fenerbahçe'nin ne kadar doğru yolda olduğu anlaşılacaktır. Bu projenin haklılığının en önemli delili, Fenerbahçe düşmanlarının gözlerindeki korkudur. Yine bu projeye destek vermeyenler bu korku dolu gözlerle aynı yere bakanlardır. Bu nedenlerle sizlerden önemli beklentim, bizi bölmek ve engellemek isteyenlere yol vermemenizdir."

- "Siz inadına bir olun, bir milyon olun"

Tribünde, statta, derneklerinde ve kendi içlerinde, kendilerini durdurmak isteyenlere gerekli cevabı aynı kararlılıkla vereceklerini vurgulayan Aziz Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bırakın, bağımsız ve demokratik Fenerbahçe için yola çıkan Aziz Yıldırım ve yönetimi eleştirilsin dursun. Bırakın, bu proje, kah hayal mahsulü, kah para toplama projesi ilan edilsin. Varsın, birileri tarihi ve kişisel emelleri uğruna kulübün geleceğini kendilerine muhtaç kılmaya uğraşsın. Bırakın, birileri tribünleri maniple ederek, artık Fenerbahçe'de olamayanları, bugün ter ve emekleriyle burada olanların yerine koymaya kalkışsın. Birileri siz büyük Fenerbahçe taraftarından tedirgin olsun. Siz inadına bir olun, bir milyon olun. Bu projeyle yazgımıza ve geleceğimize sahip çıkın. Ve herkese öğretin ki Fenerbahçe'nin büyüklüğü anlaşılmaz değil, tartışılmaz bir büyüklüktür."

Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Yıldırım, ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı da kutladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz