Futbol

Fenerbahçe'nin yıldızına büyük teklif!

25 Nisan 2014 Cuma 09:42 - Son Güncelleme 25 Nisan 2014 Cuma 09:56

Rus ekibi Zenit'in Moussa Sow için 13 milyon avroyu gözden çıkardığı öne sürüldü

Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe’de ilginç transfer gelişmeleri var.

Ersun Yanal ile girdiği sezonda "şike süreci"nin sarsıntılarına geride bırakıp şampiyon olmaya çok yaklaşan Fenerbahçe’de bir yandan da önümüzdeki yılın kadro yapılanması sürüyor.

Eurosport'un haberine göre sarı-lacivertli ekipte özellikle yabancı oyuncular konusunda ilginç gelişmeler yaşanacak. Bunların başında da takımın bu sezonki başarısında büyük pay sahibi olan Moussa Sow var.

Daha önce masaya oturulmuştu

Başkan Aziz Yıldırım’ın sözleşme konusunda yakından takip ettiği oyunculardan olan Senegalli yıldız Moussa Sow için sarı-lacivertliler yeni kontrat için el sıkışmıştı. Ancak gelen yeni bir teklif üzerine Fenerbahçe’nin planları değişeceğe benziyor.

Rus ekibi kapıyı çaldı

Rusya Ligi’nin lideri olan Zenit’te rota Moussa Sow! Takımın yıldız golcüsü Brezilyalı Hulk’un olası Premier Lig transferi gerçekleşirse St. Petersburg temsilcisi Fenerbahçe’nin forveti için teklifini yapacak. Rus basınına göre Zenit bu transfer için 13 milyon Avro’yu gözden çıkartmış durumda.

Kariyeri zirve yaptı

2011-12 sezonundan Lille’den Fenerbahçe’ye gelen Senegalli yıldız, Fransız ekibindeki kariyerinden sonra bu yıl adeta zirve yaptı. Ersun Yanal’ın ligde 26 maçta forma şansı tanıdığı Sow 13 kez gol sevinci yaşadı. Artık şampiyonluğa çok yakın olan Fenerbahçe’nin bu başarısında Sow’un payı çok büyük.

Sözleşme durumu

31 Mayıs 2016’da Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Sow, yeni kontrat yapmaya yanaşmazsa yönetim satılması yönünde karar verecek ve yıldız golcüye gelen tekliflere bakılacak. (Eurosport)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz