Futbol

Fenerbahçe'ye Soldado'dan iyi haber

17 Temmuz 2018 Salı 10:54 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2018 Salı 11:02

Yeni sezon hazırlıklarına İsviçre'de devam eden Fenerbahçe'ye İstanbul'dan iyi haber geldi. Elindeki kırık sebebiyle İstanbul'da çalışan Roberto Soldado, sarı-lacivertliler yurda döndüğünde takımla çalışmalara başlayacak.

El tarak kemiğindeki kırık nedeniyle İstanbul’da kalarak tedavi olan ve çalışmalarını sürdüren Fenerbahçeli Soldado’dan sevindirici haber geldi. İspanyol golcü, İstanbul’da takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Teknik heyet, özel program uygulayan Soldado’nun son durumu hakkında sürekli rapor alıyor. Tecrübeli golcünün İstanbul’da oynanacak iki hazırlık maçında da forma giymeyeceği, teknik heyetin Soldado’yu riske etmek istemediği belirtildi.

Bu arada Fenerbahçe’de yoğun geçen antrenman programına rağmen takımda ciddi bir sakatlık yaşanmaması teknik heyeti memnun etti. 

Sarı-lacivertli takımda yükleme antrenmanlarının ardından oluşan ağrılar dışında oyuncularda ciddi bir sakatlık yaşanmadı. 

Bu konuda teknik heyet ile sağlık heyetinin koordineli çalışması önemli rol oynadı.

Futbolcuların, "yorgunluk seviyesi" artınca antrenmanın temposu düşürülüyor, oyunculara aktif dinlenme programı uygulanıyor.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz