Futbol

FLAŞ! Balanta G.Saray'a çok yakın...

23 Ağustos 2014 Cumartesi 02:30 - Son Güncelleme 23 Ağustos 2014 Cumartesi 17:19

River Plate Teknik Serkereteri'nden Balanta ile ilgili flaş bir açıklama geldi.

River Plate'in Kolombiyalı stoperi Eder Alvarez Balanta'nın, Galatasaray ile Sampdoria arasında 1 hafta içinde bir tercih yapacağı belirtildi.

River Plate'in Kolombiyalı stoperi Eder Alvarez Balanta, iki talibi arasında seçim yapmaya zorlanıyor. River Plate Teknik Sekreteri Enzo Francescoli, Galatasaray ve İtalyan Sampdoria'dan teklif alan Balanta'nın bir hafta içinde karar vereceğini söyledi.

"Gitmiyi çok yakın, ona bağlı"

Godoy Cruz maçı öncesi Mendoza'da açıklamalarda bulunan Enzo Francescoli, Balanta ile ilgili kulübün henüz kararını vermediğini belirterek, "Balanta yaşı ve River'deki performansı sayesinde transfer olasılığı en yüksek oyuncumuz. Bu sezon belki de yurt dışından en fazla teklif alan oyuncu oldu. Galatasaray ve Sampdoria'dan resmi teklifler aldık. Gitmeye çok yakın. Ancak verilmiş kesin bir karar yok. Bu biraz da ona bağlı" şeklinde konuştu.

"Manuel Lanzini hata yaptı"

Bu arada Beşiktaş'ın uzun süre peşinde koştuğu Manuel Lanzini'nin Birleşik Arap Emirleri'ne transferini "Prens" Francescoli hiç onaylamamış. Enzo Francescoli, Arjantinli oyuncuyu ikna etmeye çalışmış ama başarılı olmamış.

Enzo Francescoli, bu konuda "Lanzini'ye gitmesinin kariyeri için hata olacağını söyledim. Manuel'e göre ise hem kulüp hem kendisi için aşırı önemli miktarda bir teklif gelmişti. Burada kazandığının 5 katını kazanacaktı. Bu yüzden kabul etti ve gitti" açıklamasında bulundu. (DHA)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz