Futbol

Flaş Ozan Tufan kararı!

30 Temmuz 2015 Perşembe 17:00 - Son Güncelleme 30 Temmuz 2015 Perşembe 17:03

Bursaspor'dan Ozan Tufan'la ilgili kesin karar...

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Beşiktaş'ın Ozan Tufan'a karşılık Mustafa Pektemek ve 5 milyon avro önerdiğini belirterek, "Ben ise Cenk Tosun ve 6 milyon avro istedim. Ardından herhangi bir dönüş olmadı. Bunun üzerine ben de bu transferi kapattım" dedi.

Bölükbaşı,  başta Ozan Tufan, Bakambu ve Serdar Aziz olmak üzere takımdaki çok sayıdaki oyuncusuna transfer teklifleri geldiğini söyledi.

Son olarak Beşiktaş Kulübü'nün Ozan Tufan için teklifte bulunduğunu anlatan Bölükbaşı, "Beşiktaş, Ozan Tufan'a karşılık Mustafa Pektemek ve 5 milyon avro önerdi. Ben ise Cenk Tosun ve 6 milyon avro istedim. Ardından herhangi bir dönüş olmadı. Bunun üzerine ben de bu transferi kapattım" ifadelerini kullandı.

Bölükbaşı, geçen sezon maddi sıkıntı yaşadıkları dönemde oyuncu satmadığını, bu sorunlar sürmesine karşın 2015-2016 sezonu için de aynı düşüncede olduklarını anlattı.

Siyah-beyazlı yöneticilerle Ozan Tufan için görüşmesinin ardından kesin bir karar verdiğini vurgulayan Bölükbaşı, şöyle devam etti:

"Ozan Tufan, Bakambu ya da Serdar Aziz'i kesinlikle satmıyorum. Bu oyuncularımız yeni sezonda yeşil-beyazlı formayı giyecekler ve takımımızı başarıya götürecekler. Büyük Bursaspor taraftarına iyi futbol izlettirmek istiyorum. Bu sezon bunu yapacağız. 45 bin kişilik yeni stadımızda başarılı bir sezon geçireceğiz. Takımımız uyum içinde kamp dönemi geçiriyor. Bu uyumu bozmayacağız."

- "Ozan Tufan'ın sözleşmesinde iyileştirme yapacağız"

Başkan Bölükbaşı, Ozan Tufan'ın Bursaspor yetiştirdiği önemli oyuncularından biri olduğunu dile getirdi.

Bu futbolcunun Almanya'da yaptığı açıklamaları gençliğine verdiklerini ifade eden Bölükbaşı, "Her insan hata yapabilir. Ozan, daha çok genç bir kardeşimiz. Sıkıntıları varsa da gereğini yerine getiririz. Almanya kampı dönüşünde kendisiyle oturup konuşacağız. Ozan Tufan'ın sözleşmesinde iyileştirme yapacağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz