Futbol

Galatasaray bombayı patlattı!

26 Temmuz 2014 Cumartesi 20:47 - Son Güncelleme 26 Temmuz 2014 Cumartesi 22:33

Galatasaray, Tarık Çamdal ile 4 yıllığına anlaştı.

Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Tarık Çamdal transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar genç oyuncuyla 4 yıllık anlaşma sağladı.

TRT Spor Muhabiri Mehmet Buğra Şahin'in haberine göre sağ bek sorunu yaşayan Galatasaray, Tarık Çamdal transferi için Eskişehirspor ile anlaşmaya vardı. 

Sarı-kırmızılı takım, Tarık Çamdal ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Galatasaray milli oyuncunun transferi için Eskişehirspor'a 3.5 milyon Avro bonservis bedeli ödeyecek. Transferle ilgili duyurunun ve mali ayrıntıların kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. 

Eskişehirspor'dan farklı açıklama

Bu arada Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman'dan Tarık Çamdal transfer ile ilgili farklı bir açıklama geldi. 

"Yurt içinden 3, yurt dışından 2 takımla görüşmelerimiz sürüyor"

Akman, AA'ya yaptığı açıklamada, Tarık Çamdal'ın transferiyle ilgili son dönemde basında çok sayıda haberlerin yer aldığını söyledi.

"Yurt içinden 3, yurt dışından 2 takımla görüşmelerimiz devam ediyor" diyen Akman, "Şu ana kadar hiçbir kulüple anlaşma sağlayamadık. Tarık Çamdal, Eskişehirspor'un futbolcusudur. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Eskişehirspor'un çıkarları doğrultusunda gelecek teklife göre transfer gerçekleşebilir" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz