Futbol

''Galatasaray kabul ederse gider''

25 Ekim 2014 Cumartesi 11:42 - Son Güncelleme 25 Ekim 2014 Cumartesi 11:49

''Ocakta gelecek teklifleri kulüp kabul ederse, biz bakarız''

Galatasaray’da bu sezon fazla forma şansı bulamayan Portekizli Bruma teknik direktör Cesare Prandelli’ye son derece tepkili. Önceki yıl Sporting Lizbon'dan 13 milyon euro bedelle transfer edilen genç futbolcunun, İtalyan teknik adamla konuştuğu ancak Prandelli'nin kendisini neden kadroya almadığıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındığı öğrenildi.

"DESTEĞE İHTİYACI VAR"

Konuyla ilgili konuşan Bruma'nın menajeri Marco Kırdemir "Bruma beni aradı. Üzgün. Eğer bir hoca bir oyuncuyu oynatmıyor, kadroya almıyorsa bir nedeni vardır. Eksikleri varsa buna tamamlaması gerekir. Ama önceki gün hocayla konuştu. Hoca hiçbir şey demiyor. Sessiz kalıyormuş. Bir hocanın futbolcularla iletişimde olması gerekir. Özellikle genç oyuncuların psikolojik açıdan desteğe ihtiyacı var. Fakat Prandelli bunu yapmıyor” diye konuştu.

G.SARAY KABUL EDERSE GİDER

Bruma'nın çok çalıştığını ve oynamak istediğini dile getiren Kırdemir, "Zamanında Bruma’ya teklifler gelmişti. Ocakta gelecek teklifleri kulüp kabul ederse, biz bakarız. Tabii ancak Galatasaray kabul ederse gider. Etmezse kalır. Bruma’nın kesin olarak gitmek gibi bir niyeti yok" ifadesini kullandı.

BUGÜN

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz