Futbol

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike!

21 Ekim 2014 Salı 21:36 - Son Güncelleme 21 Ekim 2014 Salı 22:02

Sneijder'in menajeri, "Artık Galatasaray'a daha fazla ödün vermeyeceğiz" dedi.

Galatasaray'ın yıldızı oyuncusu Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, oyuncusunun sarı-kırmızılılar'daki geleceği ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

NTV Spor'a konuşan Albers, "Galatasaraylı yetkililere eğer zamanında Wesley'in ödemelerini gerçekleştirmezlerse Sniejder'in serbest kalabilme riskini aldıklarını aktardım" dedi.

Sneijder'in sözleşmesinin uzatılması yönünde kimseyle bir ön anlaşma yapmadıklarının altını çizen Guido Albers, "Umarız yeni gelen yönetim Wesley'in sözleşmesini üç yıl uzatmak ister. Eğer istemezlerse Galatasaray ile 2016'ya kadar sözleşmemiz devam ediyor. Wesley kulübü takımı ve taraftarı çok seviyor" ifadelerini kullandı.

"Ödemelerde yaşanan gecikmeler ilk değil"

Wesley Sneijder'i finansal olarak korumak zorunda olduğunun altını çizen Albers, "Yetkililere eğer zamanında Wesley'in ödemelerini gerçekleştirmezlerse Sniejder'in serbest kalabilme riskini aldıklarını aktardım. Ödemelerde yaşanan gecikmeler ilk değildi. Geçen yılda bu konuda sorunlar oldu ancak yardımcı olduk. Ama bundan sonra bu konuda daha fazla ödün vermek istemiyoruz" dedi.

"Zamanında ödeme yapılacağına dair söz verdim"

Menajer Albers, "Wesley'in kariyerine her gün odaklanmasını istiyorum. Ona kulübün zamanında ödeme yapacağına dair söz verdim. Şu an tüm ödemelerimiz yapıldı umarım böyle devam eder. Wesley daha fazla gol atmak ve Galatasaray'ın dördüncü yıldızı takmasını istiyor" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz