Futbol

VİDEO | "Galatasaray'ın hiçbir gücü yok''

31 Ekim 2014 Cuma 15:45 - Son Güncelleme 31 Ekim 2014 Cuma 20:41

Aziz Yıldırım: "Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ı daha kötü günler beklediklerini belirterek, "Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Beşiktaş'ın da arkası boş" dedi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik heyet ve futbolcularla yemek yiyen Yıldırım, FBTV'de bir bölümü canlı yayınlanan yemekte oyunculara yönelik yaptığı konuşmada, Beşiktaş maçından sonra 8 maçın 5'ini kendi sahalarında oynayacaklarını kaydederek, "Beşiktaş'ı yenerseniz, ilk devre 7-8 puan önde bitiririz" dedi.

Konuşmasında Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yapan Aziz Yıldırım, "Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın arkası da boş. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Sizler iyi giderken, paraları alamazsanız o zaman fizik olarak düşüş başlar" diye konuştu.

Aziz Yıldırım, Beşiktaş'a sert mesajlar yollarken 'Hakem odası basma' konusuna değindi:

"Sorunlar Türk sporunda çok kimse dile getirmiyor. Herkes günlük konuşuyor. Beişktaş'ın stadı da bu ülkenin Fenerbahçe'nin stadı da bu ülkenin. Ben olaylara böyle bakıyorum. Ben Süleyman Seba gibi bir isimle beraber aynı dönemde başkanlık yapma şerefine nail olanlardanım. O bizim ağabeyimizdi. Onunla beraber çok iyi ilişkiler içindeydik. O bana ben ona güvenirdik. Gerekli yerlerde yetkiyi birbirimize verirdik. Rahmetli Özhan Beyle beraber üçlü bir dostluğumuz vardı. Şimdi Beşiktaşlılar övünüyorlar. Süleyman Seba ile övünüyorlar. Kendilerini Süleyman Beyle eş değer görerek bugün kendilerini de aynı çizgiye sokmaya çalışıyorlar."

"Hakemlerle ilgili konuşuyorlar. Bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklermiş. Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Fenerbahçe'nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar."

"Demba Ba'yı mutlaka git al dedim. Bir oyuncu daha vardı onun da fiyatı uygun gelmedi diye almadık sonra Beşiktaş'a tavsiye ettik. Biz böyle samimi davranıyorduk."

"Ben hakeme 'iyi yönetemiyorsunuz, bir daha buraya gelemezsiniz' dedim diye ceza aldım. Bunu diyemez miyim? Maddi, manevi kayıplarım var. Bunu dile getirmeyecek miyim? 60 gün değil 160 gün ceza versen ne yazar. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm. Sağır ve lâl olacağız yani. Buna müsade etmem. Konuşmaya başlarsam altında kalırlar. 17 senede olan her şeyi biliyorum."

"(Beşiktaş'a) Siz de kupadan yargılandınız, gittiniz kupayı iade ettiniz. Çıkın söyleyin şike yaptınız mı yapmadınız mı herkes bilsin. Çıkın diyin 'biz şike yapmadık.' O zaman ben de bir şeyle söyleyeceğim. Bizim arkamıza saklanmışlar nereye gidersek oraya geliyorlar. Fikret Orman'a hiç yakıştıramadım. Varsa gücün sen de in soyunma odasına. İnebiliyorsan in."

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz