Futbol

Gaziantepspor'a gurbetçi orta saha

24 Ocak 2014 Cuma 11:59 - Son Güncelleme 24 Ocak 2014 Cuma 12:04

Gaziantepspor, Nürnberg'den Muhammed İldiz'i renklerine bağladı.

Gaziantepspor, ara transfer çalışmalarında Nürnberg'in Avusturyalı Türk futbolcusu Muhammed İldiz'le 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, yaptığı açıklamada, 23 yaşındaki gurbetçi futbolcu İldiz'i renklerine bağladıklarını söyledi.

İldiz'le 3,5 yıllık anlaşma imzaladıklarını belirten Kızıl, "Orta sahada oynayan futbolcu, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra takımla antrenmana çıkacak" dedi.

İldiz'in daha önce SK Rapid Wien ve FC Wacker Innsbruck takımlarında forma giydiğini ifade eden Kızıl, gerekli bölgelere takviye yapacaklarını dile getirdi.

Yiğit Gökoğlan'da sona doğru

Tranfser çalışmalarının sürdüğüne işaret eden Kızıl, "Galatasaray'da oynayan Yiğit Gökoğlan ve Bruma'yı da kiralamak istiyoruz. Bu oyuncular için görüşmelerimiz devam ediyor. Yiğit, Gaziantepspor'da oynamaya sıcak bakıyor. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda kamuoyuna bilgi vereceğiz. Bruma'yı da kiralayacağız. Görüşmeler devam ediyor" diye konuştu.

Antalya kampının ardından İstanbul'a giden ve henüz dönmeyen Sergen Yalçın'la anlaştıklarını vurgulayan Kızıl, Yalçın'ın bugün gelerek takımla antrenmana çıkacağını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz