Futbol

Gaziantepspor'dan transfer açıklaması

02 Ağustos 2015 Pazar 12:14 - Son Güncelleme 02 Ağustos 2015 Pazar 12:45

Teknik direktör Topçu, yeni sezon ve transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Teknik direktör Mutlu Topçu, yaptığı açıklamada, puan cetvelinde üst sıraları zorlayan bir ekip olmak istediklerini söyledi.

"İstediğimiz oyuncuları geç de olsa kadromuza katacağız"

Kamp çalışmalarının verimli geçtiğini belirten Topçu, "Gayet iyi bir ortamda çalıştık. Oyuncularımızla oldukça iyi kaynaştık" dedi.

Kadroyu daha da güçlendirmek istediklerini dile getiren Topçu, "Yönetim kurulumuz bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transfer sürecinde ufak tefek pürüzler yaşadık, buna rağmen istediğimiz oyuncuları geç de olsa kadromuza katacağız. Er ya da geç takımı istediğimiz seviyeye getireceğiz" diye konuştu.

"Daha ofansif bir takım haline geleceğiz"

Transfer sürecinde yaşanan zorluklara değinen Mutlu Topçu, şöyle devam etti:

"Transferler çok kolay olmuyor. Takımla, futbolcuyla, menajerle anlaşmak durumundasınız. Taraftarlarımız merak etmesin, mutlaka transfer olacak. Belki biraz geç olacak ama en iyi transferleri yapmak için uğraşıyoruz. Teknik direktör Okan Buruk, geçen sezonu başarılı geçirdi. Takımın başında topladığı 40 puanla ligi 10. sırada bitirdi. Gol yollarındaki sıkıntıyı, sezon öncesinde biz de tespit ettik. Transferi o doğrultuda sürdürüyoruz. Aramıza katılacak arkadaşlarla umuyorum ki daha ofansif bir takım haline geleceğiz."

"Geçmişte defans oyuncusu olsam da ofansif futbol oynatan bir kişiliğe sahibim" diyen Topçu, "Özellikle kanatlardan daha etkili olan bir takım oluşturmak için çabalıyoruz. İlk etapta çok fazla gol pozisyonu ve gol üreten bir takım olmaya çalışıyoruz. Zaten bunu başardığımızda galibiyet alışkanlığı kazanan bir takım haline gelebiliriz" ifadelerini kullandı.

4 hazırlık maçında 3 galibiyet

Hazırlıklarının ilk etabını Celal Doğan Tesisleri'nde geçiren Gaziantepspor, 20 Temmuz'dan itibaren Avusturya'nın Seefeld kasabasında sürdürdüğü 2. etap çalışmalarını tamamladı.

Taktik ağırlıklı antrenmanların yer aldığı Avusturya kampında, 4 hazırlık maçına çıkan ekip, ilk sınavında İngiltere Premier Lig takımlarından Norwich City'ye 2-1 mağlup olurken, Avusturya'nın Landesliga takımlarından Hall'ı 2-0, Suudi Arabistan'ın Pro Lig takımı Al Hilal'i 1-0, son olarak da Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'u 1-0 yendi.

Gaziantepspor, 2 günlük iznin ardından hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri'nde devam edecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz