Futbol

Gerekçeli karar Trabzonspor'a ulaştı

27 Mart 2015 Cuma 15:56 - Son Güncelleme 27 Mart 2015 Cuma 15:59

UEFA'nın, Fenerbahçe'nin şikayetini reddetmesi...

Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatı Hakan Orhan, Fenerbahçe'nin Trabzonsporla ilgili başvurusunun UEFA tarafından reddedilmesiyle ilgili gerekçeli kararın kulübe ulaştığını bildirdi.

Orhan, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin "Trabzonspor'un 3 maçta şike ve teşvik eylemleri" yaptığını iddia ederek bir süre önce UEFA'ya başvurduğunu, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından bu başvurunun reddedildiğini anımsattı.

Gerekçeli kararının Trabzonspor Kulübü'ne bugün ulaştığını ifade eden Orhan, "Kararda özet olarak, Fenerbahçe'nin, Trabzonspor hakkında isnat ettiği şike ve teşvik eylemlerini gerçekleştirmediği belirtiliyor. Kapsamlı bir açıklamayı daha sonra yapmayı planlıyoruz" dedi.

Orhan, Trabzonspor Kulübü'nün, UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'na, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında yaptığı şikayet başvurusunun reddiyle ilgili gerekçeli kararı göndermesi için bir süre önce talepte de bulunduklarını kaydederek, "Aradan 3 ay geçmesine rağmen gerekçeli karar elimize halen ulaşmadı. Gerekçeli kararın gelmesi için daha önce talepte bulunmuştuk. Bu kararın gelmesinin ardından UEFA Temyiz Kurulu'na başvuracağız" diye konuştu.

Fenerbahçe, "Trabzonspor'un 3 maçta şike ve teşvik eylemleri" yaptığını iddia ederek, 18 Haziran 2014'te UEFA'ya başvurmuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz