Futbol

"Goller çalıştığımız yerden geldi"

19 Şubat 2018 Pazartesi 23:39 - Son Güncelleme 19 Şubat 2018 Pazartesi 23:42

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Göztepe'yi 3-0 mağlup ettikleri maçta, planlarında başarılı olduklarını söyledi.

Özat, Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Kazanmak güzel. Goller çalıştığımız yerden geldi. İyi gidiyoruz. Bir gün aradan sonra Medipol Başakşehir maçına hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Kırmızı-siyahlı ekibin yenilmezlik serisinin bir gün sona ereceğini vurgulayan Özat, "Gol yemediğimiz her maç bizim için galibiyet değerinde. Yeni transfer olan oyuncuların uyum süreci bitti. Oyuna giren ve oyundan çıkanın fark etmediği, yedek ile as ayrımının kalmadığı bir takım oluyoruz. İçeride oynayacağımız maçları kazanmamız lazım. Rakiplerimizin aldığı sonuçlarla ilgilenmeden göbek bağımızı kendimiz keseceğiz. Bu anlamda çocuklar istediğimizi yapıyor. Daha iyi olmasını beklediğimiz oyuncular var." değerlendirmesinde bulundu.

Çocuk istismarına ilişkin de görüşlerini aktaran Ümit Özat, "İdam cezası gelecek. Çocuk istismarına kalkışıyorsa Taksim'in ortasında sallandıracaksın." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz