Futbol

Güneş, Kadıköy'de yine kazanamadı

20 Nisan 2015 Pazartesi 23:59 - Son Güncelleme 21 Nisan 2015 Salı 00:03

Şenol Güneş, Kadıköy'de çıktığı 17. maçta da galibiyet göremedi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi.

Yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibine oranla daha fazla pozisyona girmesine rağmen Webo'nun 84. dakikada attığı gole engel olamadı ve İstanbul'dan puansız ayrıldı.

Bursaspor, 27. haftayı 44 puanla tamamlayarak 6. sıraya geriledi.

"Dört Büyükler"e karşı galibiyet hasreti devam ediyor

Bursaspor'un, futbolda "Dört Büyükler" diye tabir edilen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı galibiyet hasreti devam ediyor.

Yeşil-beyazlılar, bu takımlara karşı oynadığı son 15 maçta 9 yenilgi, 4 beraberlik alırken hiç galibiyet elde edemedi. "Timsahlar" en son 2012-2013 sezonunda 8 Nisan 2013'te Bursa'da Beşiktaş'ı 3-0 yenmişti.

Şenol Güneş, Kadıköy'de yine kazanamadı

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, kariyerinde lig maçlarında Kadıköy'de çıktığı 17. maçta da galibiyet göremedi.

Süper Lig'in 27. haftasında sarı-lacivertli takıma 1-0 yenilen Bursaspor'da teknik direktör Güneş'in Kadıköy'de yüzü yine gülmedi.

Teknik direktörülük kariyerinde çalıştırdığı 4 ayrı takımla daha önce Fenerbahçe'ye konuk olduğu 16 maçın 12'sini kaybeden ve 4 beraberlik alan Güneş, Bursaspor'un başında da galibiyet hasretini dindiremedi.

Şenol Güneş'in çalıştırdığı dönemlerde Trabzonspor, Boluspor, Antalyaspor ve Sakaryaspor da lig maçlarında Kadıköy'den galibiyet çıkarma başarısı gösteremedi.

AA

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz