Futbol

Güneş: "Kaybetmeyi hak etmedik"

07 Ağustos 2017 Pazartesi 01:01 - Son Güncelleme 07 Ağustos 2017 Pazartesi 08:44

Turkcell Süper Kupa maçında Atiker Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, kaybetmeyi hak etmeyen bir oyun oynadıklarını söyledi. Güneş, "Beşiktaş'ın daha iyi olacağını düşünüyorum. Eski Beşiktaş değil yeni Beşiktaş olacak" dedi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takımın da kupayı kazanmak istediğini belirtti.

Maçın ardından bir sevinen, bir de üzülen olacağını hatırlatan Güneş, "Arzu ettiğimiz şey, geçen sene kazanamadığımız Süper Kupa'yı bu sene kazanmaktı. Atiker Konyaspor'u tebrik ediyorum. Oynadığımız oyunla kaybetmeyi hak etmedik. Önemli olan sahadaki oyuna bakmaktır. Daha hızlı, daha tempolu oynamak lazım. Mazeret aramamak gerek. Sonuçta maçı onlar kazandı. Buraya takılı kalmayacağız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a kazanmanın yakışacağını dile getiren Güneş, şöyle devam etti:

"Özellikle ikinci yarıda iyi oynadık ama sadece bir gol bulabildik. Yediğimiz gollere baktığımız zaman kontra atağa yakalandığımız zamanlar. Oyuncuları iyi karşılayamadık, bu da bizim eksikliğimiz. Bu maç kaybetmeyi hak etmediğimizi ve oyun olarak Beşiktaş'ın daha iyi olacağını düşünüyorum. Eski Beşiktaş değil yeni Beşiktaş olacak. Eksiklerimize rağmen kaybetmeyi hak etmeyen takım olarak daha az hata yaparak eksiklerimizi tamamlamış olacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz