Futbol

"Güzel bir galibiyet oldu"

19 Nisan 2014 Cumartesi 22:31 - Son Güncelleme 19 Nisan 2014 Cumartesi 22:34

Shota, "1'e 11 oynansa bile bizim lehimize sonuçlanacağına emindim" dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 4-0 yendikleri karşılaşmada önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında Gürcü teknik adam, karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, "Kırmızı kart ve penaltıdan sonra avantajlı duruma geçtik. Rakip hem 10 kişi kaldı hem de gol yedi. Tabi böylece rakibin planı tamamen değişti. Kesinlikle bunları kimse beklemiyordu ama maçın içinde olan bir olay. Ondan sonra çok pozisyon bulduk. Güzel bir galibiyet oldu. Sonuçta buradan 3 puanla ayrılmak önemli. Bitime 4 hafta kala güzel bir moral bulduk. İnşallah kalan maçlarda maksimum puanı alır ve hedefimize ulaşırız" diye konuştu.

Penaltı kararı ve kırmızı kartın doğru olduğunu savunan Shota Arveladze, "Maçın anahtarı kırmızı karttı. Aslında çok pozisyon bulduk. Tabi bunda en büyük etken Galatasaray'ın çok erken 10 kişi kalmasıydı. Ancak biz de iyi oynadık. 10 kişiye karşı bile bu kadar pozisyon bulmak kolay değil" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşalı futbolcu İlhan Eker de üst sıralardan kopmamak hedefiyle çıktıkları maçta iyi mücadele ettiklerini anlatarak, "Çok iyi hazırlanmıştık. 11'e 11 oynansa bile bizim lehimize sonuçlanacağına emindim. Bizim için iyi bir maç oldu" şeklinde konuştu.

Oscar Scarione ise önemli bir galibiyet aldıklarını ve çok mutlu olduğunu kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz