Futbol

Hakan Çalhanoğlu için çılgın rakam

31 Ocak 2015 Cumartesi 17:34 - Son Güncelleme 31 Ocak 2015 Cumartesi 17:42

Alman devi, Hakan Çalhanoğlu için gözünü kararttı.

Alman devi Bayern Münih, Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde... Bundesliga ekibi Türk oyuncu için 25 milyon Avro teklif sundu, fakat Bayern Leverkusen 'yetersiz' deyip geri çevirdi. Bayern'in gerekirse Hakan için teklifini 35 milyon Avro'ya kadar çıkarabileceği iddia ediliyor.

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Roger Schmidt'in korktuğu başına geliyor.

Hakan Çalhanoğlu'nu, "Çok genç ve inanılmaz bir potansiyele sahip. Bence Real Madrid'de bile rahatlıkla oynar" diyerek öven Schmidt'in "Onu elimizde tutmakta çok zorlanacağımız kesin bir gerçek" sözleriyle dile getirdiği kaygının hiç de boş olmadığı kısa sürede ortaya çıktı.

Bayern Münih, Leverkusen'in 22 yaşındaki yıldızına göz koydu.

Alman basınında yer alan haberlere göre, sezon başında Hamburg'dan 14.5 milyon avroya transfer olan milli gurbetçi için Bavyera devi 25 milyon avroyu gözden çıkardı. Bu parayı az bulan Bayer Leverkusen ise teklifi geri çevirdi. 

Bayern Münih yönetiminin yeni sezonda Türk yıldızı kadroda görmek istediği ve yeni bir teklifle Leverkusen'in kapısını çalacağı ifade ediliyor. 

Dortmund'tan Lewandowski ve Götze'yi alarak gücünü gösteren Bayern'in gerekirse Hakan için teklifini 35 milyon Avro'ya kadar çıkarabileceği iddia edildi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz