Futbol

Hakemin kararı değişmedi

03 Ekim 2015 Cumartesi 22:30 - Son Güncelleme 03 Ekim 2015 Cumartesi 23:06

Podolski'nin golüne itirazlar sonuçsuz kaldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında konuk olduğu Medipol Başakşehir'i 2 golle geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Astana maçında alınan 2-2'lik beraberlik ve oynanan futbolun moral bozukluğuyla Medipol Başakşehir karşısına çıkan sarı-kırmızılı ekip, 77. dakikada Podolski, 84. dakikada da Umut Bulut'un golleriyle rakibine 2-0 üstünlük sağladı.

Ligde Trabzonspor (1-0) ve Gaziantepspor (2-1) galibiyetlerinin ardından Medipol Başakşehir karşısında da 3 puanın sahibi olan "Cim Bom", üst üste 3. maçını kazandı.

Bu galibiyetle puanını 14'e çıkaran Galatasaray, 13'er puanlı Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin önünde maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Podolski 4 gole ulaştı

Medipol Başakşehir karşısında Galatasaray'ın ilk golünü kaydeden Lukas Podolski, ligdeki gol sayısını 4'e çıkardı.

Sarı-kırmızılı ekibin en skorer ismi konumunda bulunan Podolski, Gaziantepspor maçının ardından Medipol Başakşehir karşılaşmasında da rakip fileleri havalandırarak üst üste 2 müsabakada gol kaydetmiş oldu.

Öte yandan, yine ligde son oynana Gaziantepspor maçında olduğu gibi bugün de skora katkı yapan Umut Bulut ise 2 gole ulaştı.

Podolski'nin golüne itirazlar sonuçsuz kaldı

Galatasaray'ın Medipol Başakşehir karşısında 1-0 öne geçtiği golde Podolski'nin topa eliyle müdahale ettiği yönündeki itirazlar sonuçsuz kaldı.

Medipol Başakşehir oyuncuları ve teknik heyeti, Podolski'nin 77. dakikada attığı gol öncesi topa eliyle temas ettiği şeklinde uzun süre itirazlarda bulundu ancak hakem Serkan Tokat'ın kararı değişmedi.

Denayer'le 45 dakika

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, savunmanın sağında görev verdiği Jason Denayer'i ikinci yarıda oyuna sürmedi.

Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, ikinci yarı başlarken oyuncu değişikliğine giderken, Denayer'in yerine Sabri Sarıoğlu'nu oyuna aldı.

Denayer'in ilk yarıdaki bir pozisyonda sakatlık yaşadığı ve önlem amacıyla ikinci yarıda oynatılmadığı öğrenildi.

Medipol Başakşehir 4. yenilgisini aldı

Galatasaray'a 2-0 yenilen ev sahibi ekip, bu sezon ligdeki 7. maçında 4. yenilgisini aldı.

Oynadığı maçlarda hiç berabere kalmayan Medipol Başakşehir, ligde elde ettiği 3 galibiyetle 9 puanda kaldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz