Futbol

Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı

21 Mayıs 2018 Pazartesi 16:14 - Son Güncelleme 21 Mayıs 2018 Pazartesi 17:38

Antalyapor’da devre arasında teknik direktörlük görevine getirilen Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı. Akdeniz temsilcisi yaptığı açıklamada Hamzaoğlu'nda teşekkür etti.

Geçen sezonun devre arasında göreve gelen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor yönetimi ile karşılıklı anlaşarak kırmızı-beyazlı takımdan ayrıldı.

Antalyaspor geçtiğimiz sezona deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay ile başlamış, ilk 5 haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçince Çalımbay görevinden ayrılmıştı.

Teknik adamlık koltuğuna oturan Leonardo Araujo yönetiminde çıkılan 8 maçta alınan 5 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet, Brezilyalı teknik adamla yolların ayrılmasına neden oldu. 

Küme düşme tehlikesi yaşayan Antalyaspor, son olarak takımın başına Hamza Hamzaoğlu'nu getirdi. Başarılı teknik adamla 18 maça çıkan kırmızı-beyazlılar, 6 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti ve ligi 38 puanla 14. sırada tamamladı.  

 "Karşılıklı anlaşarak ayrıldık"

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada ise devre arasında göreve gelen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların karşılıklı anlaşılarak ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, "2017-2018 sezonunun devre arasında göreve gelen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz." denildi.

Hamzaoğlu yönetimindeki Antalyaspor, 17 lig maçında 6 galibiyet 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet almıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz