Futbol

Hamza Hamzaoğlu özür diledi

25 Ocak 2015 Pazar 22:40 - Son Güncelleme 25 Ocak 2015 Pazar 22:43

G.Saray Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "İyi bir oyunla, iyi bir skorla kazandık"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Türk Telekom Arena'daki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, "Maça iyi başladık. İlk dakikalarda önde oynamaya, rakibi kendi sahasına hapsetmeye çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Golü bulunca, tempomuzu düşürmeden devam ettik. Maçın genelinde de bunda başarılı olduk. İyi bir oyunla, iyi bir skorla kazandık" dedi.

- "Herkese özür borçluyum"

Sarı-kırmızılı teknik adam, maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan ve 3 dakika sonra sakatlığının tekrarlaması nedeniyle çıkmak durumunda kalan Burak Yılmaz'la ilgili özür diledi.

"Herkese bir özür borçluyum. Burak'ın durumu, tabiri yerindeyse, bile bile lades oldu" ifadelerini kullanan Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Önce Burak'tan, sonra da taraftarımızdan özür diliyorum. Son dakikaları şölen havasına dönmüş bir maçta, verdiğim bir karar karşılaşmanın önüne geçti. Burak dünkü antrenmanı tamamladı ve iyi olduğunu söyledi. Antrenmanın maça benzemediğini, idmanda kontrollü olabileceğini ancak maçta aynı şekilde davranamayacağını söylemiştik. Şevkini kırmamak için ilk 18'e almıştım. 'Takımdan uzaklaşmamış olursun' dedim. Mecbur kalmazsak da oyuna almayacağımı söylemiştim. Ama oyuna Hamit Altıntop'u almak niyetindeyken, saha kenarında Burak'la göz göze geldik.

O ana kadar da haber gönderiyordu. Duygusal davrandım ve onu sahaya sürdüm. Dikkatli olmasını da söyledim ama bilmem lazımdı bunu. Biliyordum da aslında, yine de o kararı verdik. Hafif bir gerilmesi oldu, çok ciddi bir şey değil. Tekrar bir toparlama olmuş aynı yerde. Çok ciddi bir şey olduğunu düşünmüyoruz. İnşallah kısa zamanda aramıza dönecektir."

- "Koray ve Hakan'dan memnunum"

Hamzaoğlu, sakat olan Semih Kaya ve Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Aurelien Chedjou'nun yokluğunda, Koray Günter ile Hakan Balta'nın performanslarının kendisini memnun ettiğini dile getirdi.

Stoper mevkisinde yer alan iki oyuncusunun durumunu değerlendiren sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Bugün Koray ve Hakan'ın oyunlarından son derece memnunum. İkisi de çok iyi oynadılar. Zaten takım olarak iyiydik. Koray, sakin ve oynaması gerektiği gibi oynadı. Bu arada transferle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Alabilirsek bir stoper alacağız. Şartları bize uyan bir oyuncu bulamazsak da transfer sezonunu böyle kapatacağız" şeklinde konuştu.

- "Şampiyonluğa inanıyoruz"

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın, şampiyon olması halinde Fenerbahçe'yi alkışlayacağı yönünde açıklamaları olduğu aktarılarak, kendilerine güvenlerinin ne durumda olduğunun sorulması üzerine Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Şampiyonluktan hiç şüphemiz yok. Fenerbahçe'nin iyi oynadığını kabul etmek gerekir ama biz de kötü oynamıyoruz. Bu yarışın, sonuna kadar süreceğini de söyledik. Takım olarak şampiyonluğa inanıyoruz. Alkışlama konusuna gelince, şampiyon kim olursa olsun alkışlanabilir. Biz şampiyon olduğumuzda da böyle. Akhisar Belediyespor'dayken Fenerbahçe şampiyon gelmişti ve takım olarak kutladık o zaman. Başka takım gelseydi, bu şekilde onlara da yapacaktık."

- "Sneijder belli etmişti"

Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor maçında 1 gol atıp, 1 de gol pası veren Sneijder'in iyi bir performans sergileyeceğini maçtan önce belli ettiğini kaydetti.

Sneijder'in çok iyi bir maç çıkardığını anlatan sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Maçtan önce de bu kadar iyi oynayacağını aşağı yukarı hissettirdi. Çok iyi konsantre olmuştu. Onun da istediği mevkide oynattım. Forvet arkasında daha özgür kaldı. Biz kendisinden çok memnunuz. Diğer maçlarda daha iyiye giderek oynayacaktır" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz