Futbol

Hamzaoğlu eski takımına karşı

03 Mayıs 2015 Pazar 10:09 - Son Güncelleme 03 Mayıs 2015 Pazar 10:14

Galatasaray Süper Lig'in 29.haftasında Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 4 Mayıs Pazartesi günü Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

Sezonun son haftalarına girilirken Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle büyük bir rekabete giren sarı-kırmızılı ekip, Akhisar Belediyespor engelini kayıpsız geçerek yoluna devam etmek istiyor.

Ligde son maçında Gaziantepspor'u 1-0 yenen ancak öncesindeki 5 maçında 8 puan kaybeden "Cim Bom", şampiyonluk yarışında tekrar yara almadan Akhisar Belediyespor deplasmanında dönmeyi hedefliyor.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Üç eksikle gidecek

Galatasaray, Akhisar Belediyespor karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Sakatlığı devam eden Hamit Altıntop'un yanı sıra, sarı kart cezalıları Felipe Melo ve Aurelien Chedjou maçta forma giyemeyecek.

Ceza sınırında 6 oyuncu

Sarı-kırmızılı ekipte Akhisar Belediyespor maçı öncesi 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartları bulunan Fernando Muslera, Alex Telles, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın ve Umut Bulut yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda, 30. haftadaki Torku Konyaspor maçında cezalı duruma düşecek. Sarı-kırmızılı takımda, sakatlığı nedeniyle yarın forma giyemeyecek Hamit Altıntop da ceza sınırında.

Hamzaoğlu eski takımına karşı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, daha önce çalıştırdığı Akhisar Belediyespor'a karşı Galatasaray'ın başında ilk kez deplasman maçına çıkacak.

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörlüğünü üstlendiği dönemde aldığı başarılı sonuçlarla taraftarların gönlünü kazanan Hamzaoğlu, Galatasaray'ın başındaki ilk lig maçında Akhisar Belediyespor'u Türk Telekom Arena'da ağırlamış ve 12. haftadaki bu müsabakayı sarı-kırmızılı ekip 2-1 kazanmıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz