Futbol

Hamzaoğlu: Zor 5 maçımız kaldı

20 Nisan 2019 Cumartesi 23:10 - Son Güncelleme 20 Nisan 2019 Cumartesi 23:18

Süper Lig'de deplasmanda Göztepe'yi 1-0 yenerek kümede kalma umutlarını artıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Zor 5 maçımız kaldı. Sevincimizi yaşadıktan sonra önümüzdeki maça hazırlanacağız" dedi.

Küme düşme hattı açısından büyük önem taşıyan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan  Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, her iki takım açısından zor olan bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Öncelikle Göztepe'yi durdurup fırsatları değerlendirmeyi amaçladıklarını kaydeden Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taktik disipline sonuna kadar sadık kaldılar, zaman zaman iyi işler ortaya çıkardık, paslalaşma anlamında, oyunu hücuma taşıma anlamında ama öncelikle iyi savunduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Göztepe'ye de başarılar diliyorum. Zor 5 maçımız kaldı. Sevincimizi yaşadıktan sonra önümüzdeki maça hazırlanacağız."

Hamzaoğlu, müsabakanın bitiminde Göztepe kalecisi Beto'yu teselli ettiğinin hatırlatılması üzerine, "Kolay değil, bundan sonraki her maç psikolojik anlamda zor geçecek. Onların da yaşadıkları çalkantılı bir süreç var. Mağlup ayrılmak zordu, futbolun içinde bunlar var. Onlar da kafalarını kaldırıp önlerine bakmak zorundalar." şeklinde konuştu. 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz