Futbol

VİDEO | Hamzaoğlu'dan Sneijder'e salvolar

28 Kasım 2014 Cuma 11:10 - Son Güncelleme 28 Kasım 2014 Cuma 12:57

"Acaba Hollanda'da oynadığı gibi Galatasaray'da da oynuyor mu?"

2014 Dünya Kupası maçlarında Hollanda ile Meksika arasında oynanan maçta yorumcu olarak TRT ekranlarında yerini alan Hamza Hamzaoğlu maç başlamadan önce kendisine sorulan soruya öyle bir yanıt verdi ki gündem bir anda değişmişti.

TRT'de Hollanda ile Meksika arasında oynanan 2014 Dünya Kupası son 16 turu maçının yorumlayan Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olması beklenen Hamzaoğlu, Wesley Sneijder'in "Türk futbolcular pas yaparken çok düşünüyor" açıklamalarını değerlendirmiş ve şunları söylemişti:

"Tabii ki Hollanda'nın alt yapısı hepimiz tarafından biliniyor, ekol oldular. Yıllardan beri de futbolcu ihraç ediyorlar dünyaya. Bizim oyuncularımız belki onlar kadar teknik anlamda yeterli olmayabilir. Yani bu söyledikleri eğitim anlamında yeterli olmayabilir ama bizim oyuncularımızın en azından aldığı parayı hak eden bir davranışları var. Bunu unutmamak lazım.

Zaten onlar bu eğitimi aldıkları için ülkemize geliyorlar ve bizim oyuncularımızdan 3-4 kat fazla para veriliyor ama o parayı hak etmek için acaba gerçekten gereğini yerine getiriyorlar mı? Bunu da onların düşünmesi lazım.

Galatasaray 'da Hollanda'daki kadar koşuyor mu acaba? Yani burada koşuyor, adam kovalıyor, basıyor, pres yapıyor, savunmaya geliyor. Ama Galatasaray'da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Yani bunları da düşünmek lazım konuşurken. Her şey bu kadar basit değil." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz