Futbol

Hamzaoğlu'ndan tarihi rekor!

27 Şubat 2015 Cuma 23:41 - Son Güncelleme 28 Şubat 2015 Cumartesi 00:49

K. Erciyesspor'u yenen G.Saray'da Hamzaoğlu 9. galibiyetini alarak tarihe geçti.

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın açılış maçında sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu 11. maçında 9. galibiyetini alarak kulüp tarihinin en iyi başlangıcını yaptı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor'u mağlup ederek Erik Gerets'in 2005-2006 sezonundaki rekorunu egale eden Hamzaoğlu, bu haftayla birlikte yeni bir rekora imza attı. 

Sarı-kırmızılı kulüpteki ilk Süper Lig maçına Akhisar Belediyespor karşısında çıkan Hamzaoğlu, Burak Yılmaz’ın golleriyle 2-1 kazanılan mücadelenin ardından Torku Konyaspor deplasmanında 5-0 ve Mersin İdman Yurdu önünde de 3-2’lik skorlarla galip geldi.

Galibiyet serisine Gençlerbirliği beraberliğinin ardından ara veren, Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki Beşiktaş maçından da zaferle ayrılan başarılı teknik direktör, Çaykur Rizespor önünde de Wesley Sneijder ve Bruma’nın golleriyle 2-0 kazanan Galatasaray’la ligdeki beşinci galibiyetini yaşadı.

Bursaspor ile Arena'da oynadıkları müthiş maçta beraberliği 82. dakikada Emre Çolak’ın penaltı vuruşundan attığı golle yakalayan sarı kırmızılı ekiple, Eskişehir’de bir kez daha kazanan tarafta yer aldı. Sonraki hafta Balıkesirspor'u da mağlup etti ve dokuzuncu lig maçında da galibiyete ulaştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz