Futbol

Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması

30 Ağustos 2015 Pazar 00:47 - Son Güncelleme 30 Ağustos 2015 Pazar 00:54

Hamzaoğlu, T. Konyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

4-1 kazanılan Torku Konyaspor galibiyetinin ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maça iyi başladıklarını vurgulayan Hamzaoğlu, "Oyun çok değişti 90 dakika boyunca. Golü ve pozisyonları bulduk. Chedjou'nun sakatlığıyla bocalama dönemi yaşadık. Daha sonra rakip geldi üstümüze, bundan sonra yine hakim olduk oyuna. Bu sefer de kırmızı kart ve karttan sonra da inanılmaz mücadele vardı sahada. Gerçek galatasaray bu, zor zamanlarda bunları başarabilen, zor durumda birlik olup mücadele eden bir ruha sahip. İnşallah bundan sonra da böyle devam edeceğiz." dedi. 

Eleştiriler konusunda yöneltilen soruya yanıt veren Hamzaoğlu, "Sezonu bitirdik, 3 kupa aldık ama camiamız bunu yaşayamadı, maalesef yaşatmak istemeyenler de oldu. Biz de çanak tuttuk. Şunun tadını çıkaralım, iyi bir takım var, savaşan bir takım var. Biz sahip çıkmazsak bu arkadaşlara, kim sahip çıkacak? Hep eleştiri yapılıyor. Bunu yapanların da yüzde 5, yüzde 10'u geçmediğini de biliyorum. Neler yapmaya çalıştığımızı anlıyor camiamız, farkındayız, olumlu şeyler de geliyor. Lütfen artık oyuncularımıza, takıma sahip çıkalım. Birlik olduğumuz zaman herşeyi yaparız, yine göstereceğiz bunu" yorumunu yaptı.

Transferlerle ilgili gelen soruya ise Hamzaoğlu, "İki günümüz daha var transferde, bakacağız. Transfer yapmasak bile oyuncularıma güveniyorum, hepsini de tebrik ediyorum" yanıtını verdi.

Etiketler : Hamza Hamzaoğlu
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz