Futbol

''Hata yapan kaybeder''

06 Mayıs 2015 Çarşamba 20:29 - Son Güncelleme 06 Mayıs 2015 Çarşamba 20:37

Okan Buruk, Beşiktaş maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Ligi'nin 30. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Gaziantepspor, rakip karşısında iyi futbol ve sonuç almayı hedefliyor.

Kırmızı-siyahlı takımın Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, formda ve oyun anlamında kaliteli bir takıma karşı önemli bir maça hazırlandıklarını söyledi.

Puan kaybına tahammülü olmayan bir rakiple mücadele edeceklerini ifade eden Buruk, ligin en başından beri kendi açılarından en iyi oyunu sahaya yansıtmaya çalıştıklarını, bu haftada da aynı iddiayı sürdüreceklerini vurguladı.

Rakiplerinin durumuna ve kim olduğuna bakmaksızın sürekli olarak daha iyi performans gösteren bir grafik yakalama arzusundan olduklarını anlatan Buruk, "Önemli bir yarış var. Bundan sonraki haftalarda yapacağımız her maç, ligin alt ve üst sıralarındaki takımlar için çok önemli. Bunu biliyoruz. Her maçta olduğu gibi Beşiktaş karşısında da kendi kimliğimizi ve kişiliğimizi sahaya yansıtıp güzel bir sonuç almak istiyoruz" diye konuştu.

Buruk, "Sizce sezon sonunda şampiyon kim olur?" şeklindeki bir soruya şöyle yanıt verdi:

"Şampiyonluk yarışında 3 tane çok ciddi aday var. Hepsi de hak ediyor ama hata yapan şampiyonluğu kaybedecek. Ligin bu seneki zevki, seyredenleri memnun ediyor. Dediğim gibi üst tarafta ne olduğuna bakmaksızın kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bence bu 3 takımdan hata yapan, şampiyonluğa veda edecektir."

-"Duygusal bir maç olacak"

Gaziantepsporlu futbolcu Gökhan Süzen ise son 4 haftadır iyi bir gidişat yakalayamadıklarını, bu süreçte kendi gerçek performanslarının altında bir oyun ortaya koyduklarını dile getirdi.

Maç sırasında bazı şeyleri daha doğru yapmaları gerektiğini belirten Süzen, hafta sonu zor bir maçın kendilerini beklediğine dikkati çekti.

Beşiktaş'ın stresli ve istekli sahaya çıkacağını kaydeden tecrübeli futbolcu, "Bu maçtan puan veya puanlar alabilmek için en az onlar kadar istekli olmamız lazım. Benim açımdan da duygusal bir maç olacak ama sahaya çıktığım andan itibaren takımım için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Süzen, şampiyonun kim olacağına ilişkin bir soruya ilişkin de 33. haftada Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak maçın belirleyici olacağını, söz konusu karşılaşmada çıkacak beraberlik sonucunda Fenerbahçe'nin, olası galibiyette 3 puanı alan takımın şampiyon olacağını kaydetti.

Bu arada Gaziantepspor, Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Çalışmaya sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattıkları açıklanan kaleci Karcemarskas ve defans oyuncusu Elyasa dışındaki tüm oyuncular katıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz