Futbol

''Her maça final gözüyle bakıyoruz''

09 Nisan 2018 Pazartesi 12:28 - Son Güncelleme 09 Nisan 2018 Pazartesi 12:33

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor'u 5-0 mağlup eden Atiker Konyaspor'da takım kaptanı Ali Turan, Sivasspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ve her maça final gözüyle baktıklarını belirtti. Volkan Şen ise Demir Grup Sivasspor maçında alınan galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Ligde hiç ummadıkları ve istemedikleri bir konumda olduklarını kaydeden Ali Turan, "Maalesef futbolda bunlar oluyor. Biz her maça final gözüyle bakarak çıkıyoruz. Özellikle iç sahada oynadığımız maçları kazanmak istiyoruz. Deplasmandanda ne getirebilirsek. Böylece takımımızı ligde tutmak istiyoruz. Sivasspor karşısında oynayan oynamayan herkes kenetlendi. Bizi bırakın taraftarlarımız, yönetimimiz, çalışanlarımız hepsi maça kenetlenmişti. Sahada gerçekten çok iyi mücadele sergileyen sahanın her yerine basan bir Konyaspor vardı ve 5-0 gibi net bir skor aldık. Bulunduğumuz yere baktığımızda bize, Konyaspor’a hiç yakışmayan bir yerdeyiz. Son üç dört sezonda kupalar almış, Avrupa Ligi’ne katılmış bir Konyaspor var ama bunlar futbolda yaşanan şeyler. Bunun altından en kısa zamanda çıkmamız lazım. Sivasspor ligin iyi takımlarından biri, ofans gücü yüksek bir takımdı ve onlara neredeyse pozisyon vermedik. Şimdi önümüzde oynayacağımız bir Antalyaspor maçı var o maça da iyi konsantre olup, ben inanıyorum ki bu mücadeleyi bu kenetlenmeyi Antalya’da yaparsak oradan üç puanla döneriz diye düşünüyorum. İnşallah yavaş yavaş yukarılara doğru çıkacağız" dedi.

''Takım savunmasına daha çok önem verdik''

Sergen Yalçın ile birlikte takım savunmasına daha da önem verdiklerini belirten Ali Turan, "Özellikle Sergen hocanın gelmesiyle beraber taktiksel olarak takım savunmasına daha çok önem verdik. Çünkü baktığımızda takım halinde ileri gidiyoruz takım halinde defans yapıyoruz. Böyle savunma yaptığınız zaman asla gol yemezsiniz. Hocamız bunu bize iyi aşıladı. Biz defansif olarak görevimizi iyi yapıyoruz. Zaten üç haftadır da gol yemiyoruz, inşallah böyle devam eder" diye konuştu.

Sergen Yalçın'dan övgüyle bahseden Volkan Şen ''gerçekten çok iyi bir hoca. Çok eskiden tanıyorum kendisini, çok sevdiğim çok saygı duyduğum birisi'' ifadelerini kullandı.

''Güzel bir galibiyet''

"Öncelikle hoca için bir şeyler söylemek istiyorum. Geldiği günden beri elinde sanki sihirli bir değnek varmış gibi, her futbolcuya o değnekle dokunmuş gibi. Takım arkadaşlarım çok özverili bir şekilde çalışıyorlar. Hocamızın istediklerini yapmaya gayret ediyoruz. Onun için hocaya saygı duyuyorum. Gerçekten çok iyi bir hoca. Çok eskiden tanıyorum kendisini, çok sevdiğim çok saygı duyduğum birisi. İnşallah bu günden sonra Konyaspor daha iyi yerlere gelecektir. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Biz bu maçı soyunma odasında kazanmıştık. Gerçekten herkes çok istekli, çok arzuluydu. Herkesin birbirine sonsuz güveni vardı. Çok güzel bir sonuç aldık. İyi futbol oynayarak belki de çok maç kaybettik ama son üç maça bakıyorum, gerçekten herkes istediğini sahaya yansıtabiliyor. Ne istediğimizi çok iyi biliyoruz. Güzel bir galibiyet, inşallah devamı gelir. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum."

''Antalyaspor maçı kritik''

Sivasspor maçını geride bıraktıklarını, önlerinde kritik bir Antalyaspor maçı olduğunu ifade eden Volkan Şen, "Bu hafta Antalyaspor maçı var ve çok kritik. Şöyle bir planlama yaptık; eğer yenemiyorsak yenilmeyeceğiz. Şu an her şey istediğimiz gibi gidiyor. Antalyaspor maçı bizim açımızdan çok önemli. Özgüvenimiz de arttı. Antalya’ya kazanmaya gidiyoruz. İnşallah kazanacağız. Takım arkadaşlarıma da, hocama da herkese güveniyorum, inanıyorum. İnşallah oradan da güzel bir sonuç alırız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz