Futbol

Hilbert Süper Lig'e dönüyor!

29 Mayıs 2014 Perşembe 15:47 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2014 Perşembe 15:53

Beşiktaş, eski futbolcusunu yeniden kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın eski savunma oyuncusu Alman Roberto Hilbert'i yeniden kadrosuna katmaya hazırlandığı iddia edildi. 

Lig TV'nin haberine göre geçen sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılarak Almanya'nın Bayer Leverkusen takımına transfer olan 29 yaşındaki Hilbert'in eşi Saba, yakın arkadaşı olan, Siyah Beyazlı kulübün doktoru Ertuğrul Karanlık'ın eşine İstanbul'a dönmek istediklerini dile getirdi. Hilbert ailesinin bu isteği Beşiktaş Futbol Şubesi sorumlusu Ahmet Kavalcı'ya iletildi.

Teknik heyetin de görüşünü soran Ahmet Kavalcı yönetimle görüşerek, Bayer Leverkusen ile 1 yıllık daha sözleşmesi olan Hilbert'e "bonservis sorununu çözerek gelirsen anlaşırız" yanıtı verdi.

Önümüzdeki günlerde Hilbert'i yeniden kadrosuna katmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi Ramon Motta'yı da gelecek sezon kiralık olarak kadrosunda tutmak istiyor.

Corinthians kulübünden kiralanan Brezilyalı sol bek için 2.5 milyon Avro bonservis bedeli ödemek istemeyen Siyah Beyazlı yöneticiler, Motta'ya "Senin takımda kalmanı istiyoruz. Ancak istenilen bonservis ücretini ödeyemeyeceğiz. Geçen sezon kulübünle sen konuşmuştun, yine konuş ve kiralık olarak formamızı giymeye devam et" dediler. Brezilyalı solbekin önümüzdeki günlerde Corinhthians ile görüşmesi bekleniyor.

Demba Ba ve Gökhan Töre için harekete geçiliyor

Chelsea'de forma giyen Senegalli golcü Demba ba için İngiltere'de temaslarda bulunan Başkan Fikret Orman'ın gelecek hafta Rusya'ya giderek Gökhan Töre'nin bonservisini almak için de görüşmeler yapacağı öğrenildi.

Fikret Orman, Gökhan'ın takımda kalmasını istiyor ancak Rubin Kazan'ın istediği 7.5 milyon avroluk bonservis bedelini de çok buluyor. "Bu kadar yüksek bir rakamı veremeyiz" diyen Beşiktaş başkanının pazarlık yaparak ücreti aşağı çekmeye çalışacağı belirtildi.

Bu arada Ahmet Kavalcı, Gökhan Töre'yi arayarak "Başka kulüplerle görüştüğün yönünde spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar doğru mu?" diye sorduğu, genç futbolcunun da "Bunlar sadece spekülasyon, kimse ile görüşmedim. Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" cevabını verdiği öğrenildi.

 

(LigTv)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz