Futbol

VİDEO | "Hüngür hüngür ağladım"

27 Nisan 2015 Pazartesi 23:27 - Son Güncelleme 28 Nisan 2015 Salı 08:27

Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş mağlubiyetini değerlendirdi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş'a 2-1 yenildikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hakemleri eleştiren Vural, gol ararken kalelerinde gol gördüklerini, son dakikada gelen golün ardından da hüngür hüngür ağladığını söyledi.

Vural, "Gördüğümüz kırmızı kart sanki kırmızı değil. Ama hakem arkadaşımız öyle karar verdi. 7 dakika uzatma kararı verdi. Türkiye'de hangi takım 7-8 dakika uzatmalı maç oynadı? Bilmiyorum. Sonuç olarak kaybettik" şeklinde konuştu.

Zirve mücadelesi veren bir takımla kafa kafaya mücadele ettiklerini ifade eden Vural, "Bir emek veriliyor tabii. En azından maçı berabere bitirsek iyi olurdu. Beşiktaş'ı kutluyorum. Son sıralardaki bir takım ve liderlik mücadelesi eden takım kafa kafaya oynadı" dedi.

Sahada iyi mücadele etmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Vural, "Ben inanıyorum bu takım ligde kalacak, kalmalı. Bunu soyunma odasında da arkadaşlarıma söyledim. Futbol oynanmayla kazanılan bir sporsa biz ligde kalacağız" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz