Futbol

''İkinci golü atabilirdik ancak...''

27 Kasım 2015 Cuma 22:25 - Son Güncelleme 27 Kasım 2015 Cuma 21:43

Antalyaspor Antrenörü Mustafa Ati Göksu 2. gol için sürenin yetmediğini söyledi.

Antalyaspor Antrenörü Mustafa Ati Göksu, Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göksu, ilk yarıda rakiplerinin girdiği iki pozisyondan yararlanamadığını anlatarak, "İkinci devrede oyunun bütün hakimiyeti bizdeydi. Rakip ikinci devre bir defa geldi, gol oldu. Golden sonra futbolcu kardeşlerimiz kazanmak için oyun disiplininden çıkmadan her şeyi yaptılar. Gol de bulduk. Golü son dakikalarda bulmamıza rağmen, ikinci golü de atabilirdik ama zaman yetmedi" diye konuştu.

Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise karşılaşma öncesinde rakiplerinin özellikle üçüncü bölgede ofansif olarak iyi ama defansif anlamda biraz daha zayıf dörtlüsüyle karşılaşacaklarını bildiklerini kaydetti.

Tüm hazırlıklarını buna göre yaptıklarını dile getiren Akçay, "Rakip için klas bir ayak son dokunuşu son saniyelerde yaparak, kazanabileceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrılmamıza neden oldu" ifadelerini kullandı.

Deplasmanda olması gerektiği gibi oynadıklarını anlatan Akçay, buldukları pozisyonlarda son pasların kalitesinin yeteri kadar iyi olamamasından dolayı iki puanı kaybettiklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz