Futbol

"İlk gol mutluluğu"

26 Kasım 2014 Çarşamba 12:39 - Son Güncelleme 26 Kasım 2014 Çarşamba 12:41

Sivassporlu Ahmet Aras, Süper Lig'deki ilk golünün sevincini yaşıyor.

Sivasspor'un deplasmanda Balıkesirspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta, Süper Lig'de ilk kez fileleri havalandırma sevinci yaşayan santrfor Ahmet Aras, kariyerinin en anlamlı ve değerli golünü attığını belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi.

Aras  yaptığı açıklamada, kiralık olarak gittiği Fethiyespor'dan bu sezon başında yuvası olarak gördüğü Sivasspor'a yeniden döndüğünü anımsattı.

Takımda John Utaka, Batuhan Karadeniz, Cihan Özkara ve Macauley Chrisantus gibi kaliteli golcülerin bulunduğunu dile getiren Aras, forma şansı bulmak için çok çalışması gerektiğinin farkında olduğunu belirtti.

Her zaman daha çok çalıştığını ve kendisine şansın gelmesini beklediğini ifade eden Aras, Bursaspor maçında ilk 11'de, bazı karşılaşmalarda ise sonradan oyuna girdiğini söyledi.

Son olarak ligin 10'uncu haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile yaptıkları maçın 83. dakikasında oyuna girdiğini belirten Aras, "Oyuna girdikten 2 dakika sonra gol attım. Geçen sezon Fethiyespor formasıyla Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı gol sevinci yaşadım ama Balıkesirspor'a attığım gol, kariyerimin en anlamlı ve değerlisi oldu. Takım halinde güzel bir maç çıkarttık, çok mutluyum. Hem Süper Lig'deki ilk golümü attım hem de takımımın uzun bir aradan sonra galip gelmesine katkı sağladım. İkinci golü atacak şansı da yakaladım ancak olmadı" diye konuştu.

- "İnşallah, gollere devam ederim"

Gollerine devam etmek istediğini dile getiren Aras, "Daha çok çalışarak daha fazla süre almaya çalışacağım. İnşallah, gollere devam ederim. İyi çalıştığımda gollerin geleceğine inanıyorum" dedi.

Oyuna sonradan girmeyi ve ilk 11'de yer bulamamayı fazla sorun etmediğini belirten Aras, "Her oyuncu daha fazla süre almak ister. Bunun için çalışacağım ama takdir, teknik direktörümüz Roberto Carlos'un. Biz profesyonel futbolcularız. Şans verildiğinde bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım" ifadesini kullandı.

Balıkesirspor'u dış sahada yenerek takım olarak rahat bir nefes aldıklarını dile getiren Aras, bu galibiyetin daha anlamlı hale gelebilmesi için bu hafta deplasmanda oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçından puanla dönmeleri gerektiğini belirtti.

Takım olarak çok iyi çalıştıklarını ve Balıkesirspor maçıyla üzerlerindeki şansızlığı kırdıklarını ifade eden Aras, kaliteli bir kadro ve teknik heyete sahip olduklarını, gelecek haftalarda Sivasspor'u yeniden layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi.

Ahmet Aras, taraftarlardan iç saha maçlarında takımı yalnız bırakmamalarını istedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz