Futbol

İnat ediyor!

26 Temmuz 2014 Cumartesi 10:52 - Son Güncelleme 26 Temmuz 2014 Cumartesi 10:55

Prandelli’nin kadroda istemediği Eboue, İngiltere’den gelen teklifi kabul etmedi

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray tam 1 taşla 3 kuş vuracaktı ki; Emmanuel Eboue, kadro dışı kalmasına rağmen İngiltere’den gelen cazip teklife ‘Hayır’ karşılığını verdi…

Galatasaray’da teknik direktör Cesare Prandelli’nin takımın başına geçmesi ile birlikte kadro dışı bırakılan ve İstanbul’da A2 takımla idmana çıkmak zorunda kalan Emmanuel Eboue’ye Premier Lig ekibi Hull City talip oldu.

İngiliz temsilcisi, Fildişi Sahilli sağ beke yıllık 1 milyon Sterlin’lik teklifte bulundu.

Arsenal’de 6 sezon oynayan Emmanuel Eboue’ye talip olan Steve Bruce’un çalıştırdığı Hull City Kulubü, Fildişili oyuncuyu kadrosuna katabilmek adına bonservis bedeli ödemeyi de kabul etti.

1 TAŞLA ÜÇ KUŞ VURULACAKTI

Hull City, sarı kırmızılı kulüp ile bir yıllık daha kontratı olan Eboue için Galatasaray’a 1 milyon Euro da bonservis bedeli ödemeyi göze aldı. Kısaca Cimbom, Emmanuel Eboue’ye gelen teklifle deyim yerinde ise ‘bir taşla 3 kuş vuracaktı.’

Emmanuel Eboue’nin yıllık 2.5 milyon Euro’luk maliyetinden kurtulup, kadro dışı kalan oyuncuya tazminat ödeme olasılığı ortadan kalkacaktı.

Galatasaray Kulübü, ‘gitsin’ diye yolunu gözlediği Eboue’den tam 1 milyonEuro kazanacaktı.

Ayrıca sarı kırmızılı kulüp, kadroya lejyoner takviyesi yapabilmek adına yabancı kontenjanında da ekstra yer açmış olacaktı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz