Futbol

''İnşallah hakem hataları son bulur''

02 Ekim 2014 Perşembe 14:58 - Son Güncelleme 02 Ekim 2014 Perşembe 15:05

''Yanlış kararlar takımda can sıksa da geçmişi bırakıp geleceğe bakıyoruz''

Spor Toto Süper Lig'in son 5 sezonunun en başarılı ilk 4 haftasını geride bırakan Gaziantepspor, çıkışını sürdürmek istiyor.

Kulüp asbaşkanı Bülent Konca, yaptığı açıklamada, ciddi hedefler belirleyerek yeni sezon için iyi bir takım kurduklarını söyledi.

Ligin geride kalan 4 haftasında da 5 puan alarak gelecek haftalar için umut verdiklerini belirten Konca, "Geride kalan haftalarda bariz hakem hataları olmasaydı daha iyi seviyede olabilirdik. Yanlış kararlar takımda can sıksa da geçmişi bırakıp geleceğe bakıyoruz. Ümit ediyorum ki hakem hataları son bulur ve hak ettiğimiz puanları hanemize yazdırırız" dedi.

Bu hafta Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını hatırlatan Konca, şöyle konuştu:

"Kasımpaşa maçında takımımıza güveniyoruz. Çünkü takım olma adına her hafta daha iyi bir kadroyla karşılaşıyoruz. Motivasyonu ve öz güveni yüksek bir takım olarak dikkatleri çekiyoruz. Kasımpaşa maçında da 3 puan alıp, zirve yolunda ilerlemek istiyoruz. Zaten peşpeşe alacağımız birkaç galibiyet takımı daha çok birbirine kilitleyecek. İstanbul ekibi karşısında da gülen taraf olup, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz