Futbol

İsmali Kartal'ı ağlattılar!

26 Ekim 2014 Pazar 01:35 - Son Güncelleme 26 Ekim 2014 Pazar 02:36

Taraftarların tepkisiyle morali bozulan Kartal, gol sevincinde duygulandı.

Fenerbahçeli taraftarlar, Gençlerbirliği’nin beraberlik golünden sonra Ersun Yanal için tempo tuttu. Kadıköy’de buz gibi bir hava estiren tezahüratın ardından Kuyt’ın penaltısıyla yeniden öne geçen sarı-lacivertliler, hep birlikte kulübeye koştu. İsmail Kartal, oyuncularıyla gol sevincini yaşarken gözyaşlarını tutamadı.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etmeyi başarırken, sarı-lacivertli taraftarların son dakikalarda Ersun Yanal lehine yaptıkları tezahürat maça damga vurdu.

Başkent ekibinin beraberlik golü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda tansiyonu bir anda yükseltti. Teknik Direktör İsmail Kartal, beraberlik golünün hemen ardından sürpriz bir biçimde Moussa Sow’u kenara alarak, Emmanuel Emenike’yi sahaya sürünce tribünlerden tepki aldı. Bu değişikliği ıslıklarla protesto eden sarı-lacivertli taraftarların, Sow lehine tezahürat yaptıkları duyuldu.

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın tribünlerinden daha sonra Ersun Yanal sesleri yükseldi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe’yi geçtiğimiz sezon şampiyon yapan ancak daha sonra yaşanan gerilimli günlerin ardından istifa eden eski teknik direktörleri için tempo tuttu.

Fenerbahçeli futbolcular ise Kuyt’ın attığı skoru belirleyen golün ardından hep birlikte yedek kulübesine koştu. Oyuncular kulübeden çıkardıkları İsmail Kartal’ın etrafında kenetlenerek teknik patronlarına sahip çıkarken son derece duygusal anlar yaşandı. Kartal’ın bu sırada gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz