Futbol

İşte Vagner Love'ın sırrı!

12 Ekim 2017 Perşembe 17:31 - Son Güncelleme 12 Ekim 2017 Perşembe 17:37

Aytemiz Alanyaspor’un golcüsü Vagner Love, Breziya’dan kendi antrenörünü getirdiğini ve antrenmanların ardından onunla çalıştığını söyledi. Türkiye Ligi'nin de geliştiğini belirten golcü futbolcu, ''Burada yabancı oyuncu sayısından çok, altyapıya önem vermek gerekiyor’’ dedi.

Aytemiz Alanyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Vagner Love, Sabah Gazetesi’ne konuştu.

''Brezilya’dan kendi antrenörümü getirdim. Antrenmanları sonrası..."

Bireysel çalışmanın vurgu yapan 33 yaşındaki forvet, ''Brezilya’dan kendi antrenörümü getirdim ve takım antrenmanları sonrası 1-2 saat de onunla çalışıyoruz. Disiplinli olursanız fiziğiniz de size sadık kalıyor, performansınız da yükseliyor. Ardından da gol kralı olabiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Yabancı kuralından önce altyapıya önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Vagner Love, ''Altyapı oyuncuları bizimle antrenmanlara çıktıklarında özgüven kazanıp, bunu futbollarına yansıtabilir. Bugün A Milli Takım’da Emre Belözoğlu sakatlandığında, yerine tüm maçlarda oynayan bir yerli oyuncuyu koyamıyorsanız başarı da zor geliyor” dedi.

Lucescu'nun ''Aynı kulüpten 3 oyuncu bulamıyorum’’ sözlerini yorumladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun ''Aynı kulüpten 3 oyuncu bulamıyorum’’ sözlerini de değerlendiren yıldız futbolcu, ''Bizde direkt olarak söyleyebileceğim Emre Akbaba ve Taha Yalçıner var. Bu iki isme haksızlık edilmemesi ve Lucescu’nun bunun farkında olması lazım’’ şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz