Futbol

"Kadıköy'de kazandığımız kupa..."

16 Temmuz 2018 Pazartesi 15:03 - Son Güncelleme 16 Temmuz 2018 Pazartesi 15:14

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken teknik diektör Fatih Terim, sosyal medya üzerinden medya mensuplarının kendisine sorduğu soruları yanıtlamayı sürdürüyor.

Türkiye Gazetesi'nden Ercan Yıldız'ın sorusunu yanıtlayan Fatih Terim, "Kadıköy'de kazandığımız şampiyonluk anlamlıydı ama en değerlisi 21. şampiyonluk" dedi.

"Dünya Kupası'nda olmamak üzücü"

"Dünya Kupası'nda sizin olmamanız nasıl bir duygu uyandırıyor?" sorusunu yanıtlayan Fatih Terim, "Dünya Kupası'nda olmamak beni çok üzüyor. Orada olduğumu hayal ettiğim birçok maç var. Nasip değilmiş, kısmet olmadı." dedi.

"21. şampiyonluk en değerlisi"

Kariyerinde kazandığı şampiyonluklarla ilgili konuşan Terim, "Her kazandığınız kupa anlamlıdır. Ancak çok rahat ve önde olduğumuz sezon birdenbire play-off sistemi gelmişti. O sezon rakibimizin sahasında kazanmak ve orada kupa kaldırmak çok önemliydi. Ama 21. şampiyonluk hepsinden bir adım önde. İhtiyaç olduğu anda gelmek ve tüm zorluklara rağmen bir bütün olan Galatasaray bence tarihin en önemli şampiyonluğunu kazanmıştır. 5. yıldızın ilkine de imza atmıştır. Bu şampiyonlukta herkesin emeği var. Herkes çok istedi ve kayıtsız şartsız bizi destekledi." dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz