Futbol

"Kadıköy'de kazanmak kolay değil"

02 Mart 2015 Pazartesi 14:27 - Son Güncelleme 02 Mart 2015 Pazartesi 14:31

"Avantaj yakalamış gözüküyoruz ama şampiyonluğu konuşmak için henüz erken"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbiyi kazanmak amacıyla Kadıköy'e gideceklerini söyledi.

Derbi müsabakasıyla ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, hedeflerinin her maçtaki gibi galip gelmek olduğunu belirterek, "Kazanmak istiyoruz. Herkes biliyor ki Kadıköy'de kazanmak kolay olmayacak ama zoru başarmak bizim için çok önemli. İnşallah iyi bir maç oynayacağız. Futbolun güzelliklerini ortaya koymak, Kadıköy'e iyi bir mücadeleyle Fenerbahçe derbisini kazanmak için gideceğiz" diye konuştu.

Ligde ikinci sıradaki Beşiktaş'ın 3, üçüncü Fenerbahçe'nin ise 4 puan önünde bulunduklarının hatırlatılması üzerine sarı-kırmızılı teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda avantaj yakalamış gözüküyoruz ama şampiyonluğu konuşmak için erken. 'Şampiyon olduk' diyemeyiz. Şu anda lideriz diye her şey bitmiş değil. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Aynı ciddiyetle ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İnşallah sonunda gülen taraf biz oluruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz