Futbol

Karaman: "En büyük ilacımız zaman"

21 Haziran 2018 Perşembe 14:33 - Son Güncelleme 21 Haziran 2018 Perşembe 14:41

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, başarı için camiadan sabır istedi. Karaman, "Burası benim yuvam, bende başarılı olmak istiyorum ancak en büyük ilacımız zaman" dedi.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ünal Karaman sezon öncesi takımıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Ünal Karaman, Trabzonspor’da güzel şeylere imza atmak istediğini belirterek, zamana ve sabra ihtiyacı olduğunu söyledi.

Karaman, “Daha önce da Trabzon’da başka birimlerde çalıştım. Ama bu benim Trabzonspor’da ilk teknik direktörlük görevim. Camiamı çok iyi tanıyorum. Sadece destek istiyorum. Benim Trabzon’da gençliğim geçti. Şimdi güzel günler görme zamanı geldi diye düşünüyorum. Yeni Yusuf’lar ve Abdülkadir’ler yetiştireceğiz” diye konuştu...

Bütün kulüplerde olduğu gibi kendilerinde de ekonomik sıkıntıların olduğunu ifade eden Ünal Karaman, bunu bilerek hareket ettiklerini ve kulübü batağa sokacak transferler yapmayacaklarını dile getirdi.

Karaman, yarışmacı kimliklerinden de asla vazgeçmeyeceklerini belirterek, kaliteli futbolcuları uygun fiyatlara almanın hesaplarını yaptıklarını kaydetti.

Transferleri tamamlayarak kampa sorunsuz gitmek istediklerini söyleyen Ünal Karaman, yönetim kurulunun da bu konuda çok ciddi çalışmalar yaptığını sözlerine ekledi.              

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz