Futbol

Karaman: "İyi sonuçlarla ligi tamamlamaya çalışacağız"

01 Mayıs 2018 Salı 15:19 - Son Güncelleme 01 Mayıs 2018 Salı 15:20

Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, kalan haftalarda kendilerine yakışan mücadeleyi göstermeye devam edeceklerini söyledi.

Karaman, Çamlık Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geldikleri günden bu yana aynı şeyleri söylediklerini belirtti.

Basının karşısına geçmeye çekindiğini ifade eden Karaman, "Çünkü söyleyecek çok farklı bir şey yok. Sezonu bitirmeye gayret gösteriyoruz. Kulübümüzün geleceğiyle ilgili daha fazla planlamanın içerisine gireceğimiz bir dönem var. Bu ara dönemde ise bize yakışan mücadeleyi göstermeye devam edeceğiz. İyi sonuçlarla ligi tamamlamaya çalışacağız." diye konuştu.

Oyuncularının işlerine biraz daha saygı duyarak sahiplenmelerini istediğini aktaran Karaman, şunları kaydetti:

"Oyuncularımla ilgili fikrim oluştu. Yönetimle beraber bundan sonrasının planlanması içerisinde istişare edip, inşallah geleceğe daha güvenli emin adımlarla gitmeye gayret göstereceğiz."

Karaman, hafta sonu oynayacakları Atiker Konyaspor maçına aynı ciddiyetle hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları

Kırmızı-mavili ekip, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 5 Mayıs Cumartesi günü sahasında oynayacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına sürdürdü.

Çamlık Spor Tesisleri'nde teknik direktör Karaman yönetiminde ısınma koşusuyla başlayan antrenmanda futbolcular, istasyon ve yarım saha çift kale maç yaptı.

İdmanda, sakatlığı bulunan Alexe katılmazken, Ferhat Görgülü, Olafur Skulason, Adam Stahl, Murat Akın ve Osman Çelik takımdan ayrı koştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz