Futbol

"Karara uymak zorundayız"

18 Nisan 2014 Cuma 12:20 - Son Güncelleme 18 Nisan 2014 Cuma 12:22

Cavcav: "E-bilet konusunda 18 kulüp bir karar aldı"

 Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, 14 Nisan itibarıyla uygulanmaya başlanan e-bilet konusunda 18 kulübün karar aldığını belirterek, "Bu karara uymak zorundayız" diye konuştu.

İlhan Cavcav, e-bilet uygulamasana ilişkin yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig takımları olarak uygulamaya görüşmek üzere birçok toplantı yaptıklarını, başkanların dışında kulüp yetkillilerinin de bir araya gelerek konuyu detaylarıyla değerlendirdiklerini hatırlattı.

Yapılan değerlendirmelerin ardından ligde mücadele eden kulüplerin e-bilet konusunda teminat verdiğini kaydeden Cavcav, şunları söyledi:

"Kimse kulüplerin böyle bir maddi kazanç ihtimalini bir kenara itmesini beklememeli. Yaklaşık 75 milyon lira gibi bir kaynak oluşacak. Bu miktar kulüplerimize dağıtılacak. Uzun süredir uygulamanın nasıl yapılacağı tartışılıyor. Altyapı çalışmaları devam ediyor çünkü bir karar alındı. 18 kulüp bir karar aldı, bu karara uymak zorundayız."

Uygulama ile sahalardaki şiddetin de çok azalacağını ifade eden Cavcav, bunun her konudan çok daha önemli olduğunu vurguladı.

Etiketler : İlhan Cavcav
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz