Futbol

Kardemir Karabükspor Kartal'a bileniyor

27 Kasım 2014 Perşembe 18:56 - Son Güncelleme 27 Kasım 2014 Perşembe 19:00

Kırmızı-mavili ekip, Beşiktaş maçı hazırlıklarına 5 eksikle devam etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, 11. haftada sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı.

Yaklaşık iki saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek, Murat Akça, Erkan Kaş, İbrahim Serdar Aydın ve Aykut Özer katılmadı.

Pas ve teknik çalışmayla çift kale maçın yapıldığı antrenmanda, sakatlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören Samba Sow, takımdan ayrı çalışmaya başladı.

Hedef 3 puan

Takımın orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları maçların çok önemli olduğunu söyledi.

Ligin lideriyle oynayacak olmalarının da bu önemi artırdığını vurgulayan İncedemir, "İçeride iyi oynuyoruz. Sakatlarımızın iyileşmesiyle geçen hafta takım halinde daha çok çalışma imkanı bulduk. Geçen hafta oynadığımız güzel oyunu Beşiktaş maçında da sürdürüp 3 puan almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Takımın Fildişi Sahili'li oyuncusu Abdou Razack Traore de Beşiktaş maçının kendileri adına çok önemli olduğunu, puan tablosundaki durumlarının sıkıntılı göründüğünü, bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmayı planladıklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz