Futbol

Kartal yeni sezona bileniyor

02 Temmuz 2015 Perşembe 14:10 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2015 Perşembe 14:46

İzinli 5 isim ile sağlık kontrolünden geçen oyuncular idmana katılmadı.

Beşiktaş Futbol Takımı, 2015-2016 sezonu hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların koşu, ısınma hareketleri, pas ve dar alanda pres çalışmalarının ardından şut çalışması yapıp ayak tenisi oynadığı belirtildi.

Antrenmana, izinli olan Pedro Franco, Olcay Şahan, Jose Sosa, Gökhan Töre ve Alexander Milosevic ile sağlık kontrolünden geçen Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Serdar Kurtuluş, Ersan Adem Gülüm, Veli Kavlak, Günay Güvenç, Roman Motta, Atiba Hutchinson, Ömer Şişmanoğlu ve Dusko Tosic'in katılmadığı ifade edildi.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

Beşiktaşlı futbolcular, sağlık kontrolünden geçti

Bu arada Beşiktaş'ta 11 futbolcu, sağlık kontrolünden geçti.

Sağlık kontrolünde detaylı kan tetkikleri yapılan futbolcular, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Futbolculara kontrollerin ardından hem güncel fiziksel yeterliliklerini hem de tüm anatomik bölgeler için sakatlık risk yüzdelerini ve faktörlerini ortaya çıkaran "Monilabb Analizi" yapıldı.

Analiz sonuçları, Beşiktaş Kulübü'nün sağlık ve kondisyoner ekibine sunulacak. Bu raporlar doğrultusunda da sezon öncesi her oyuncu için bireysel egzersiz ve optimal yüklenme aralıkları belirlenecek.

Siyah-beyazlı futbolcular, kontrollerin ardından toparlanma amaçlı Soğuk Oda'ya girdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz