Futbol

Kartal'dan beraberlik yorumu: "Silik..."

25 Nisan 2015 Cumartesi 22:21 - Son Güncelleme 26 Nisan 2015 Pazar 00:15

F.Bahçe Teknik Direktörü Kartal, 1-1'lik Eskişehirspor beraberliğini yorumladı.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de, teknik direktör İsmail Kartal, ikinci yarıda istedikleri gibi oynamadıklarını ve sahada silik kaldıklarını söyledi.

"Sahada silik kaldık"

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, mücadeleye disiplinli başladıklarını belirtti. Kartal, "Oyun olarak çok fazla üretken değildik. Rakip buna izin vermedi. Onlar da kendi alanlarına geçerek bizi oynatmadı. Buradan bir puan almayı istediler. İlk devre öne de geçtik, ikinci yarı istediğimiz gibi bir oyun oynayamadık. Sahada silik kaldık" dedi.

"Eskişehir'den 1 puan aldık, Diego zamanı gelince şans bulabilir"

Eskişehir'den 1 puan aldıklarını ifade eden Kartal, şöyle devam etti:

"Önümüzde 6 maç var. Bu maçları kazanmak için yolumuza devam edeceğiz. 23 kişilik kadroyuz, her oyuncu her maç oynayabilir. Diego da zamanı gelince bundan sonraki maçlarda şans bulabilir. Emenike ile Kuyt'a gelince, Kuyt sakatlıktan yeni çıkmıştı. Bu ilk 11 Bursaspor'u yenmeyi başardı. 23 kişilik kadroda her oyuncuya saygı duyuyoruz."

Oyun içinde değişiklikler yaptıklarını ve geçen hafta Bursaspor'u yendiklerini hatırlatan Kartal, "Bu hafta ise berabere bitti. Genele bakıyoruz. Takım olarak ikinci yarı sahada silik kaldık" değerlendirmesini yaptı.

Emre'yi oyundan niçin aldı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ikinci yarıda 1-0'lık skoru korumak için bir plan yapmadıklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz topa sahip olmak istedik ve oynamak istedik. Zeminin çok sert olduğunu söylediler. Ben hiçbir zaman bahanelere sığınmadım. İkinci yarı istediğimiz gibi oynayamadık ve bir puan aldık. Emre'nin kasığında ufak bir problem oldu. Oyundan onun için aldık."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz