Futbol

Kartal'dan Caner yorumu

24 Kasım 2014 Pazartesi 23:45 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 23:50

"Caner bir anlık öfkeyle böyle davrandı."

1-1 sona eren Bursaspor mücadelesinin ardından Caner Erkin'i oyundan alınmasına gösterdiği tepki, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a soruldu.

"Caner Erkin'in oyundan alınırken sert tepkileri oldu. Hatta 'Bir daha bi takımda oynamam' dediği iddia ediliyor. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz? sorusunu Kartal, şöyle yanıtladı:

"Caner bizim takımımızın oyuncusudur. Böylesine verimi yüksek bir maçta bir anlık öfkeyle böyle bir davranışta bulunmuştur. Ağzından ne çıktığını bilmiyorum. Biz bir aileyiz. Aile içinde hallederiz. Biz onun babası, ağabeyi, antrenörüyüz. Önemli olan yapıcı olmaktır. Kaybetmek kolaydır. Bunu değerlendiririz."

İsmail Kartal, "Volkan Demirel'e Bursaspor taraftarları sert tepki gösterdi. Bununla ilgili yorumunuz nedir? sorusuna "Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Bunlar geride kaldı. Hepimiz bu ülkenin futboluna hizmet etmek, katkıda bulunmak istiyoruz. Bunların olmaması lazım. Bunun sonu yok. Oldu, bitti artık bu iş. Yetkili yerler ne karar verecekse verecek. Geride kaldı. Hoşgörülü olmalıyız" karşılığını verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz