Futbol

Kartal'dan yayıncı kuruluş yorumu

19 Haziran 2019 Çarşamba 12:18 - Son Güncelleme 19 Haziran 2019 Çarşamba 12:27

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Yayıncı kuruluşla ilgili ufak tefek sorunlar var ama aşılmayacak sorunlar değil" diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı'nın birlikte yaptığı toplantıyı değerlendiren Hasan Kartal, yayıncı kuruluş ile ilgili sorunların büyük boyutlarda olmadığını ifade etti.

Kartal, "Yayıncı kuruluşla ilgili ufak tefek sorunlar var ama aşılmayacak sorunlar değil. Hem federasyon başkanımız hem Kulüpler Birliği başkanımız o işle ilgileniyor. Bu toplantının benim için özeti şöyle oldu, transferleri düzgün yapacaksın, kulübü borçlandırmayacaksın. Çok büyük bir gelir olduğunu düşünmeyeceksin, ayağını yorganına göre uzatacaksın, kulübü sıkıntıya sokmayacaksın." değerlendirmesinde bulundu.

Yayıncı kuruluşun sözleşme iptalinin gerçekleşmeyeceğini düşündüğünü vurgulayan Hasan Kartal, "Zannetmiyorum o aşamaya gidecek kadar sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Epey bir yatırım yapılmış, öyle rastgele bir şirket değil. Büyük bir yatırım yapmış bu şirket. Bırakıp gidiyorum diye bir hava yok. Ufak tefek sorunlar var. Bu sorunlar da çözülür diye düşünüyorum. Komisyonların hukuki araştırması hem de görüşmeleri sağlamak için komisyon oluşturulması istendi. Arkadaşlarımız 1 hafta içinde bu işi çözerler diye düşünüyorum. Önümüzdeki ayın 5'ine doğru bir ödeme yapılması gerekiyor." şeklinde yorum yaptı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz