Futbol

K.Erciyesspor-Trabzonspor maçın ardından

18 Nisan 2014 Cuma 22:51 - Son Güncelleme 18 Nisan 2014 Cuma 22:55

Karaman: "Telafi etmeliyiz."Canalioğlu: "Hedefe giden yolda iyi bir galibiyet."

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor mağlubiyetini kalan 4 haftada telafi etmek zorunda olduklarını söyledi.

Karaman, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarları önünde farklı mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Erken yedikleri gollerin mağlubiyette etkili olduğunu dile getiren Karaman, şöyle devam etti:

"Oyunun hemen başında taç atışından gol yedik. Daha sonra top bizdeyken rakibe verip 2-0 geriye düştük. 2-0'dan sonra oyun disiplininden kopup son derece kırılgan bir takım olduk. Ne olursa olsun böyle kırılgan ve oyun disiplininden kopan bir takım olmamamız gerekiyor. Bugün bizim için gerçekten iyi bir gün değil. Bundan sonra kalan 4 hafta var, zorlu haftalar. Bu mağlubiyeti telafi etmek zorundayız. Önümüzde kazanılabilecek 12 puan var. Bunu yapabilecek gücümüz ve bilgi birikimimiz var. Bu mağlubiyetten bir ders çıkartıp Eskişehir deplasmanında nasıl telafi ederiz onu düşüneceğiz. Oyuncularımla da konuştum. Fazla demoralize olmaya gerek yok. ayakta kalmak ve bundan ders çıkarmak gerekiyor."

Orta saha oyuncusu Murat Yıldırım ise mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, "Maça çok kötü başladık, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Çok pas hatası yaptık, sonrasında golleri yedik" dedi.

Defans oyuncusu Ekrem Ekşioğlu da hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını kaydederek, "Kötü sonuca rağmen bizden desteklerini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Çok kötü bir yenilgi sonucunda dersimizi aldık. Kötü bir sonuçla maçtan ayrılıyoruz. Bunu gelecek haftalarda telafi etmek zorundayız" diye konuştu.

- Trabzonspor cephesi

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu ise iyi bir oyun sonucunda 3 puana ulaştıklarını söyledi.

Galibiyetten dolayı futbolcuları kutlayan Canalioğlu, "Hedefimize giden yolda iyi bir galibiyet aldık. Bir engeli daha aştık. Çok iyi futbol oynadık. İkinci bölgede kazandığımız topları çok iyi değerlendirerek, golleri bulduk. Camiamızı da mutlu ettiğimiz için de ayrıca sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.

Futbolcu Zeki Yavru da deplasmanda önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek "Bizim için çok önemli bir mücadeleydi. Erken gol bulmamız bizim için avantaj oldu. Yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. İnşallah galibiyet serilerine devam edip ligi mutlu bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Futbolcu Soner Aydoğdu ise erken buldukları gollerin sonucunda sahadan galibiyetle ayrıldıklarını vurguladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz