Futbol

Kocaman'dan Devler Ligi açıklaması

04 Nisan 2018 Çarşamba 12:43 - Son Güncelleme 04 Nisan 2018 Çarşamba 12:48

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kalan 7 maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi vizesini alacaklarına inanıyor. Deneyimli çalıştırıcı, Süper Lig şampiyonluğunun da imkansız olmadığını düşünüyor.

Fenerbahçe Teknik direktör Aykut Kocaman, Süper Lig'de kalan 7 maçı kazanmaları durumunda Şampiyonlar Ligi vizesinin garanti olduğuna inanıyor.

Galatasaray - Medipol Başakşehir ve Galatasaray - Beşiktaş maçlarında rakip takımların puan kaybedeceği gerçeğinden yola çıkan Kocaman, "Bu da bizi Şampiyonlar Ligi'ne götürecektir. Şampiyonluk için ekstra bir hafta gerekecek ama imkansız değil" diye konuştu.

Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında hiç beklenmedik puan kaybı ile şampiyonluk yarışında geriye düştüklerini belirten tecrübeli teknik adam, "2'nci yarıda 10 maç oynadık 10 gol yedik. Bu 10 golün 8 tanesini 3 maçta yedik. Temel problemimiz kolay gol yeme haliydi" dedi.

Kendi sahalarında kaybedilen maçlarla taraftarları küstürdüklerini söyleyen Kocaman, "Bireysel hatalarımızın bu kadar çok olduğu bir sezon, kişisel olarak önceki 3 yıllık Fenerbahçe antrenörlük dönemimde de yoktu. Kulüp tarihinde de bu kadar olmadı. Bu sadece oyuncuların kapasitesiyle açıklanacak bir şey değil” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz